„Seară de râs” cu Doru Octavian Dumitru, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

doru octavian dumitru
Distribuie:

Doru Octavian Dumitru revine la Arad, în luna februarie, cu spectacolul „Seară de Râs”. Acest One Man Show  va avea loc în 19 februarie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Organizatorii au deosebita plăcere de a vă invita la destindere și terapie de grup prin râs. 

„Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman”, spune Doru Octavian Dumitru.

Despre actor

Comediantul s-a născut în orașul Arad, a crescut în Bacău și s-a stabilit în București, imediat cu anul de începere a facultății. A absolvit Facultatea de Instalații din București și își amintește cu mare plăcere de anii frumoși ai studenției, ani care au însemnat începutul carierei sale de comedian.

Nu regretă nici o secundă că a ales drumul profesiei de umorist și rămâne deplin recunoscător tuturor celor care i-au dăruit inspirație și ajutor de-a lungul acestei călătorii de viață, atât din țară cât și din străinătate. După nenumărate spectacole de umor scrise și interpretate în peste 35 de ani de practicare a acestei meserii, rămâne imaginea unui spirit liber ca artist și una din figurile cele mai originale și importante din comedia românească.

DOD, rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte cât și după anii 1990. Mereu talentul și prestațiile sale profesionale fiind măsura ineditului și promovării unui umor complex de mare finețe și adâncime. Prin comedia acestui mare artist popular se învață arta umorului inteligent, curat și savoarea naturaleții.


 

Categorie: Lifestyle
Distribuie:
Articolul anterior
Un al doilea polițist local, Ghilea Cosmin, este cercetat penal pentru purtare abuzivă în cazul morții lui Vișinel
Articolul următor
O femeie de 30 de ani, gravidă în patru luni, se află în stare gravă la spital după ce autoturismul în care se afla a derapat între Sântana și Zimandu Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie