Povestea Vest Fest se încheie din 2024: oportunitate pentru Arad Open Air să se ridice? Ce spune noul acționar al AOA

whatsapp image 2024 01 15 at 16.09.30
Distribuie:

Vest Fest își ia rămas bun de la cei care i-au trecut pragul. Este o veste tristă pentru fanii care acum nu vor rămâne decât cu amintirile electrizante ale celor opt ediții. Însă această veste proastă pentru festivalul din Timișoara s-ar putea transforma într-una bună pentru Arad Open Air.


Orice început are și un sfârșit, iar pentru Vest Fest, anul 2024 înseamnă finalul călătoriei. Organizat în fiecare an la Timișoara, festivalul a pus mereu accentul pe muzica și cultura urbane și a încercat să creeze de fiecare dată o experiență inedită pentru festivalieri.

Din punct de vedere muzical, organizatorii Vest Fest au gândit de-a lungul timpului lineup-uri de neratat, ce au înglobat artiști străini și români.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VESTFEST (@vestfest.ro)


Flight Festival rămâne în picioare în 2024

Anul trecut, cu ocazia numirii Timișoarei drept Capitala Europeană a Culturii, Vest Fest și-a unit forțele cu alte două festivaluri din Timișoara – Flight Festival și Magnetic – dând naștere conceptului District23 – un festival de muzică care susţine edutainmentul sustenabilităţii prin mişcare, și care o să continue activitatea și în 2024.

flight

Dacă Vest Fest „cade”, se poate ridica Arad Open Air? Ce spune noul acționar, Ovidiu Palcu

Nu e bine să ne bucurăm de răul altuia, însă o astfel de veste poate deveni o oportunitate pentru o altă entitate. Mai exact pentru Arad Open Air.

Având în vedere dispariția din peisaj a Vest Fest-ului, în partea aceasta de țară am mai avea District23 și Flight Festival  și Codru Festival, toate având loc în Timișoara.

Cu o organizare bună, cu o expunere mai mare pe social media la nivel național, sau măcar regional, cu artiști de calibru mare și anunați din timp, Aradul ar putea deveni centrul vestic al distracției festivalierilor.

Ce spune noul organizator al AOA

În acest sens, l-am contactat pe actualul acționar al Arad Open Air, omul de afaceri Ovidiu Palcu.

Acesta a declarat pentru Critic Arad că „în perioada următoare va avea o întâlnire cu echipa sa pentru a discuta mai multe aspecte legate de festival, precum posibilele date și variante de artiști. Mai multe detalii despre ediția 2024 a Arad Open Air urmează să apară în curând.”

Poate poate… există speranță și pentru Arad.


 

Categorie: Lifestyle, Regional, Timiș
Etichete: Arad Open Air, codru festival, district23, flight festival, Ovidiu Palcu, vest fest, vest fest 2024
Distribuie:
Articolul anterior
[AI DE PUII MEI] ChatGPT despre Blue Monday: „Depresia și starea de spirit nu țin cont de calendar. Hai să dăm peste cap ziua asta!”
Articolul următor
Filarmonica Banatul Timișoara a câștigat premiul pentru „Cea mai bună stagiune” la Gala Premiilor MUSICRIT a UCRRM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie