Suliţaşii Both şi Severin, medaliaţi la Campionatul Naţional de aruncări lungi

both 2
Distribuie:

CSM Arad s-a întoars cu un bilanţ notabil de la Campionatul Naţional de aruncări lungi pentru juniori, tineret şi seniori de la Bucureşti. Competiţia s-a desfăşurat  pe Arena „Iolanda Balaș Soter”, pe o vreme potrivnică, iar cei doi medaliaţi ai clubului, ambii suliţaşi, s-au ridicat la înălţime. Seniorul Denis Both, care nu mai punctează din acest an şi la tineret, a fost al doilea în proba de aruncarea suliței. Atletul de la CSM Arad a aruncat 71,38 metri, rezultat cu care a devenit vicecampion naţional de seniori. Titlul i-a revenit lui  Alexandru Novac (CSM București), cu 74,17 metri, iar pe podium a mai urcat George Zaharia (CSM Craiova) cu 71,25 metri. Tot la suliță, Andrei Severin (CSȘ Gloria Arad, CSM Arad) a reuşit să urce de două ori pe podium, argint la juniori mari (U20), cu 55,81 metri şi bronz la tineret (U23), dar şi un loc şapte la seniori, cu 53,96 metri.

Both – argint la seniori, Severin – dublu medaliat!

“Sunt nişte rezultate foarte bune, Denis a aruncat bine, mai ales că a şi plouat şi condiţiile au fost grele, Andrei şi-a făcut aruncările. Acum ne pregătim de Campionatul Naţional de copii şi juniori mici, de la Arad, din perioada 2-3 aprilie”, a declarat antrenorul celor doi atleţi, profesorul Constantin Miclea. Aşadar, trei medalii în contul CSM Arad, la CN de aruncări lungi, două pentru Severin şi una pentru Both. Următorul Campionat Național de aruncări lungi se va disputa la Arad, pe arena Gloria, la sfârşitul săptămânii viitoare și este dedicat categoriilor U18, U16 și copii.

Categorie: Sport
Etichete: arad csm, constantin miclea, csm arad, gloria arad, Iolanda Balaș Soter
Distribuie:
Articolul anterior
Prospectul VACCINULUI JANSSEN [DOCUMENT]
Articolul următor
Forumul Prieteniei şi Colaborării Româno-Chineze sărbătorește ȘAPTE ani de relații bilaterale la Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…