Toamnă plină în calendarul competițional al Federaţiei Române de GIMNASTICĂ RITMICĂ

anelia biringer
Distribuie:

 

Calendarul intern al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică va fi stabilit în funcţie de evoluţia situaţiei sanitare din ţară şi a actelor normative emise de Guvern şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Până atunci, Comitetul Executiv are propuneri provizorii, sub rezerva aprobării în şedinţele ulterioare, a datelor exacte ale întrecerilor. Aşadar, Campionatul Naţional de copii, individual şi ansamblu, ar trebui să aibă loc în perioada 3-4 octombrie, la Ghimbav. Campionatele Naţionale de junioare mici, junioare şi senioare, individual şi echipe, vor fi găzduite de Ploieşti, în 22-25 octombrie, iar Cupa României şi Festivalul Naţional de gimnastică ritmică vor avea loc în perioada 7-8 noiembrie, la Bucureşti.

Sezonul intern ar trebui să debuteze în octombrie

Federaţia Internaţională a aprobat două competiţii pentru partea a doua a anului şi anume un Grand Prix la Kiev, în 10-13 septembrie şi Campionatele Europene, turneu de calificare olimpică, în 26-29 noiembrie. Turneul de Cupă Mondială ce ar fi trebuit să aibă loc la Cluj, în 26-28 iunie, a fost reprogramat pentru anul viitor, 25-27 iunie, tot în sala BT de pe Someş.

Junioarele încep pregătirea la Izvorani

În ceea ce priveşte lotul naţional de junioare, coordonat de antrenoarea de la CSM Arad, Daniela Chiriac, acesta îşi va relua pregătirile pe 7 iulie, la Izvorani. Astfel, gimnastele arădene au o vară cu antrenamente intense, iar în toamnă se speră să se poată ţine competiţiile importante din ţară, plus Europenele de la sfârşit de noiembrie. (foto: Raul Kling)

Categorie: Sport
Etichete: competitii, csm arad, cupa romaniei, Daniela Chiriac, ghimbav, gimnastica ritmica
Distribuie:
Articolul anterior
AJUTĂ-ȚI CLUBUL-FANION și cumpără bilete virtuale la UTA – Petrolul
Articolul următor
Colaborare Româno-Americană sprijinită de Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie