„Un artist, un pian și un țambal – clasic, jazz, folclor”, la Filarmonica Arad

virgil oprina catalin raducanu un artist un pian un tambal scaled
Distribuie:
Pianistul Cătălin Răducanu va susține un recital la Arad, parte din Turneul Național „Un artist, un pian și un țambal – clasic, jazz, folclor”.

Evenimentul va avea loc marți, 26 septembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica Arad.

Un tânăr muzician multitalentat – Cătălin Răducanu – aflat la început de carieră, dar deja cu confirmări ca orchestrator, aranjor, dar mai ales poli-instrumentist, va aborda în fața publicului teme celebre și pagini muzicale de mare rafinament și autenticitate, atât din zona de clasic, de jazz, cât și de folclor.

Spectatorii vor fi martori nu doar ai unui act artistic plin de vervă și virtuozitatea specifică unui talent unic, ci vor vedea și asculta cum muzica poate impresiona indiferent de instrumentul sau stilul în care este abordată.

Cu un fir narativ pe care muzicianul-povestitor îl va depăna în fața publicului, cei prezenți vor fi martori la căderea barierelor etnice și sociale care – în mod fals – sunt ridicate tocmai de muzica pe care o ascultăm.

Piese celebre, refrene de azi sau de altădată, ritmuri tradiționale sau exotice vor fi sonorul prin care artistul Cătălin Răducanu ne va demosntra că „Muzica e una!”.

În program va fi muzică de Bach, Chopin, Liszt, Albeniz, Gershwin, Chick Corea, Cătălin Răducanu, Erik Satie, Toni lordache.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Cătălin Răducanu, concert, Filarmonica Arad, pian, țambal
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Flagrantul „Buzatu”. DNA a dat publicității imagini extinse ale momentului în care președintele CJ Vaslui a fost prins luând mită
Articolul următor
Trei evenimente culturale de neratat la UVT: Cristian Tudor Popescu, Doru Căstăian și spectacol stradal de poezie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…