Un autobuz care transporta turişti, ucraineni, francezi şi germani a căzut de pe un pod la la Mestre, lângă Veneţia

16742421
Distribuie:

Un autobuz care transporta turişti, printre care ucraineni, francezi şi germani, a căzut de pe un pod în data de 3 octombrie, 2023 şi a luat foc, potrivit autorităţilor oraşului din nord-estul Italiei.

În urma accidentului cel puţin 21 de persoane au murit şi alte aproximativ 20 au fost rănite marţi seară în accidentul produs la Mestre, lângă Veneţia.


MAE informează că, prin intermediul Consulatului General al României de la Trieste, s-a autosesizat, ca urmare a apariţiei în presa locală a unui articol cu privire la un grav accident rutier produs la data de 3 octombrie, în zona localităţii Mestre, în care a fost implicat un autobuz de linie care circula în direcţia localităţii Maghera şi care a sărit de pe un pasaj suspendat şi a luat foc.

„Reprezentanţii oficiului consular au întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile locale, solicitând informaţii suplimentare cu privire la cetăţenia, identitatea, starea de sănătate a persoanelor afectate şi circumstanţele producerii accidentului. Până la acest moment nu există informaţii despre existenţa unor cetăţeni români printre victimele accidentului. Reprezentaţii oficiului consular menţin contactul cu autorităţile locale italiene, fiind pregătiţi să acorde asistenţă consulară în funcţie de solicitări, conform competenţelor legale. Până în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară”


Sursă: AGERPRES


 

Categorie: Externe
Etichete: accident rutier, Italia, Veneția
Distribuie:
Articolul anterior
O zi fără avocați
Articolul următor
Primăria se laudă că face renovări pe Arena „Francisc Neuman”: gazonul Bătrânei Doamne ajunge la arădeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie