USR + PLUS = ♥… așa că MICA ALIANȚĂ și-a scos candidații la EUROPARLAMENTARE în față la „Ziridava”, ca să vadă de câți arădeni e iubită PE SEMNĂTURĂ

usr plus 8
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Alianța 2020 USR PLUS a lansat campania de strângere de semnături în Arad

Campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an a demarat la Arad, în prezența candidaților Dragoș Pîslaru, membru PLUS și fost ministru în cabinetul Cioloș și Vlad Botoș, președinte al USR Arad.

Lansarea campaniei s-a făcut într-un loc emblematic al luptei pentru reforma clasei politice, la cortul din fața magazinului Ziridava, unde zeci de mii de arădeni au semnat deja pentru eliminarea penalilor din conducerea țării. În următoarele 5 săptămâni ne propunem să adunăm peste 15.000 de semnături din întreg județul Arad, de la toți aceia care cred că avem nevoie de un suflu nou pe scena publică.

Dragoș Pîslaru, candidatal Alianței 2020 USR PLUS: „Alegerile europene sunt de fapt un referendum între două viziuni pentru România: vrem o țară europeană, demnă, care asigură bunăstare, bazata pe reguli sau o țară periferică, la cheremul baronilor.Noi suntem Alianța pro-europeană, a oamenilor noi, competenți si patrioți. care luptă pentru România europeanăși pentru bunăstarea românilor.”

Vlad Botoș, candidat al Alianței 2020 USR PLUS: „A sosit momentul ca oamenii simpli, plătitorii de taxe, să trimită în Parlamentul European pe cineva asemeni lor. Alianța propune românilor o echipă extraordinară, compusă din buni profesioniști, care cunosc în detaliu nevoile românilor și mai ales știu ce trebuie făcut pentru a repara decalajul României față de occident.”

Membrii și simpatizanții Alianței 2020 USR PLUS s-au angajat să adune în stradă, direct de la cetățeni, semnăturile necesare pentru a participa la alegerile pentru Parlamentul European. Ținta asumată este de 300.000 de semnături la nivel național, peste cele 200.000 cerute de legislație pentru depunerea candidaturilor.

Categorie: Știri
Etichete: alegerile europarlamentare din luna mai, Campania de strângere de semnături, candidatal Alianței 2020 USR PLUS, Dragoș Pîslaru
Distribuie:
Articolul anterior
EUROPARLAMENTARELE sunt despre „Ghiță Falcă, pleacă din Arad”… mai ales că nici nu-i mai convine BUGETUL!
Articolul următor
Fifor pune pe masă ACTE OFICIALE menite să dovedească „afacerea sulfuroasă” din spatele CETĂȚII ARADULUI

1 comentariu. Leave new

  • Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungeti voi sa ne conduceti!
    V-ati folosit de oameni cu semnaturile „fara penali”, semnaturi pe care o sa le folositi pentru europarlamentare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie