UTA s-a impus cu scorul de 6-0 în meciul amical de pe trerenul de la Pecica

pecica
Distribuie:

[TITLUL INIȚIAL] (15 aprilie, 2024) SĂRBĂTOARE LA PECICA: VINE UTA! AMICAL DE GALĂ, MARȚI DE LA ORA 17:00, PE STADIONUL DIN PECICA!


UTA va juca un amical marți 16 aprilie, de la ora 17:00, la Pecica, contra divizionarei terțe Progresul. Pecicanii așteaptă demult acest meci cu echipa fanion a județului, mai ales că există o colaborare strânsă între cele două grupări.

„Este o sărbătoare pentru noi acest amical cu UTA. Îl doream demult, l-am mai avut odată programat când a fost pauza echipelor naționale, dar atunci nu s-a putut. Așteptăm toți iubitorii fotbalului din zonă să vină la meci.” a declarat Cristian Pilan, conducătorul gazdelor.

Va fi un prilej pentru Mircea Rednic și staff-ul său să-i vadă la lucru pe jucătorii aflați sub contract cu UTA și care sunt împrumutați la Pecica, dar și pe tinerele speranțe ale gazdelor.

Partida Progresul Pecica – UTA, se va disputa de la ora 17:00 pe stadionul Progresul, iar intrarea va fi liberă. Transmisiunea în direct va fi asigurată pe youtube de canalul Radio Zestrea Pecica / Pecica TV.


ACTUALIZARE / VIDEOREZUMAT

UTA s-a impus cu scorul de 6-0 pe trerenul de la Pecica, meciul fiind transmis de canalul de YouTube de postul local Radio Zestrea Pecica


 

Categorie: Sport
Etichete: Meci amical, Progresul Pecica – UTA
Distribuie:
Articolul anterior
„POLITICIANUL ROMÂN” – O CONTRADICȚIE ÎN TERMENI SAU UN OXIMORON NAȚIONAL? (2)
Articolul următor
Obscurest Vinyl | Cele mai bune viniluri pe care nu le-ai auzit niciodată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie