UTA și Luceafărul Oradea – egale în amicalul de pe „Motorul”

uta oradea 2
Distribuie:

 

UTA – Luceafărul Oradea 1 – 1 (0 – 0 )

Al treilea si ultimul amical al săptămânii pentru UTA a fost în compania celor de la Luceafărul Oradea pe arena Motorul din Aradul Nou.

Ionuț Popa a trimis în teren următoarea formulă: Orlic – Costin, Iuga, Şeroni, Copaci – Coulibaly, Matei, Vadim – Rus, Andreja Lazovic (un sîrb sosit în această dimineață în probe), Kanda. După 15 minute de joc oaspeții au fost aproape de gol, Orlic s-a accidentat în duel cu Dulca și nu a mai putut continua jocul, în locul său a intrat Bodea. Matei și Kanda s-au resimțit după două contre iar antrenorii au decis să nu riște nimic și să-i înlocuiască în minutul 27, au intrat Isac și D. Popa, acesta din urma a avut o ocazie dar portarul orădenilor a respins cu piciorul. Şansă bună pentru UTA în minutul 38 după o pătrundere prin stânga a lui Lazovic, care l-a găsit în careu pe Isac, acesta a aşezat pe 16 metri pentru şutul puternic al lui Vadim, trecut puţin peste transversală. Repriza s-a încheiat cu un șut aproape de vinclul lui Bodea. Partea a doua începe cu trei modificări la UTA au intrat Melinte, El Hasni şi Ivan. În minutul 48 elevii lui Ionuț Popa au fost aproape de gol în urma unor faze fixe au ratat Melinte și El Hasani. Din minutul 63 la UTA a intrat Hrezdac, patru minute mai târziu au intrat Merian și Cipri Rus. Cu 20 de minute inainte de final, Bodea a respins de langa bară. Cipri Rus a ratat o bună ocazie din careul mic, portarul a respins, ocazia prevestind golul ce avea să vină după un minut, adică în minutul 86, când D. Popa a reluat o centrare din corner executat de Copaci, 1 – 0. Oaspeții au egalat după trei minute tot în urma unei lovituri de colț, Drăgan a reluat în plasă cu piciorul stâng, 1 – 1.

Categorie: Sport
Etichete: bodea, d popa, Ionut Popa, luceafarul oradea, orlic, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Polițiștii de la ANTIDROG au întrerupt un DEAL de ECSTASY în flagrant, la „Boul Roșu”. Vezi cine sunt „vânzătorii de Toyote”…
Articolul următor
N-ați obosit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie