UTA – Voluntari: „Echipa nu are suflu, multe atingeri de balon, greșeli personale, ezitări ale portarului… public minunat”

uta-voluntari
Distribuie:

UTA n-a mai câștigat în campionat de aproape trei luni, iar Clasamentul Superligii arată îngrozitor.
„Echipa nu are suflu, multe atingeri de balon, multe greșeli personale, ezitări ale portarului… public minunat; asa poate arăta rezumatul partidei de azi.”- vorba unui Utist… mai mult nici n-ai ce comenta despre partida UTA – Voluntari de duminică, de la ora 17.00.

Fișa tehnică:

Arena „Francisc Neuman, teren acceptabil, timp bun, spectatori 6.872.

UTA (4-2-3-1): Baluru – Dobrescu, Erico, Benga (cpt.), Abeid – Ubbink, Batha – R. Pop, Keșeru, Otele – Postolachi
REZERVE: Fl. Iacob – Cibi, Negoescu, P. Anton, Stahl, Fl. Matei, Jobello, Șteau, Godwin
ABSENȚI: Hoxhallari, Chindriș (suspendați)
ANTRENOR: Laszlo Balint

FC VOLUNTARI (3-5-2): M. Popa – Meleke, Matricardi, Armaș (cpt.) – Marcelo, Govea, Tavares, Rața, Aliji – Nemec, Damașcan
REZERVE: J. Fernandez – Al. Vlad, C. Achim, Andres, C. Costin, Robert Popescu, Răduț, Merloi, D. Florea
ABSENȚI: Droppa, Ricardinho (accidentați)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Arbitri: Principal, Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti), Arbitru AVAR: Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa)

Așa s-a marcat:

Primul gol la Arad a venit după doar două minute de joc. Damașcan a profitat de bâlbâiala lui Dragoș Balauru, care nu a putut reține balonul, și a împins mingea în plasă.

UTA a egalat în minutul 13, după o fază frumoasă, construită în viteză: din banda dreaptă, Abeid i-a pasat lui Rareș Pop. Tânărul mijlocaș a preluat pe poziție viitoare și a continuat pasându-i splendid lui Keșeru, care a finalizat din prima, cu dreptul.

Balint vede partea plină a paharului: „Mă bucură foarte tare modul în care grupul a reacționat”

„Cred că acesta este cel mai important element pe care trebuie să îl menționăm. Să începi de la 1-0 pentru adversar, este un handicap foarte important, mai ales împotriva unei echipe cum este FC Voluntari. O echipă care știe să aglomereze zona centrală, care se apără foarte bine, are talie, are jucători cu experiență în zona centrală.

Mă bucură foarte tare modul în care grupul a reacționat. Nu am pus capul în pământ, am egalat relativ repede, am pus presiune pe adversar, ne-am creat câteva ocazii destul de important dar, din păcate, nu am reușit să întoarcem meciul. Legat de partea aceasta de spirit, de atitudine colectivă, este un punct foarte bun de plecare pentru ceea ce ne propunem.

Este la fel de adevărat că meciurile trec. Nu reușim să adunăm punctele de care avem nevoie pentru a urca puțin în clasament. Urmează o pauză cred eu bine-venită, ca să reglăm anumite lucrurile și să abordăm meciurile din acest an calendaristic cu mai mult curaj și să facem puncte. Asta este cel mai important.” (…)

Foto principal: Valentin Vălean @ facebook

Categorie: Sport
Etichete: Clasamentul Superligii, Laszlo Balint, UTA, uta-voluntari
Distribuie:
Articolul anterior
Asociația Foto Club Arad a reluat cursurile gratuite pentru copiii pasionați de fotografie
Articolul următor
Seculici – în plină CAMPANIE DE REBRAND, demers pe care majoritatea îl bănuiește ca încercare de revenire în politica mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie