Workshopuri de inteligență artificială și ABC-ul scrierii unui proiect, organizate de Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad

camera de comert
Distribuie:

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează noi serii de cursuri autorizate, după cum urmează:

  • din 27 mai 2024, curs RESPONSABIL DE MEDIU, cod COR 325710
  • din 25 iulie 2024, curs ARHIVAR – cod COR 441501

Alte 2 workshopuri vor avea loc în următoarea perioadă:

  1. Workshop: AI – Inteligența artificială, introducere in domeniul Inteligenței artificiale, 22 – 23 aprilie 2024, durata: 5 ore, începere de la ora 17:00, la sediul CCIA Arad
  2. Workshop: ABC-ul scrierii unui proiect, un set de reguli și principii de bază în scrierea unui proiect, 24-25 aprilie 2024, de la 17:00 – 20:00, la sediul CCIA Arad.

Înscrierile la cursurile şi evenimentele CCIA Arad se fac online prin completarea formularului aici.


„Cursul de arhivar este obligatoriu pe piața muncii, conf. art. 31 din legea Arhivelor Naţionale, nr. 16 din 1996, fiecare organizaţie publică sau privată are obligaţia conform legislaţiei în vigoare, să îşi organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal calificat”, declară arh. Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii şi Justitiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale.

“Programul nostru este destinat persoanelor care fie ocupă funcția de arhivar sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă, fie persoanelor care doresc să-și dezvolte competențe în acest sens sub îndrumarea formatorilor în domeniu. Lectorul cursului de Arhivar este domnul EUGENIU CRISTE, director pensionar Arhivele Naționale Arad”, informează prof. Carmen Crişan, manager departament Formare Profesională.

Observații

  • La cerere, putem organiza și alte cursuri care nu sunt prevăzute în program.
  • Data de începere a cursurilor poate suporta modificări și se stabileşte în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere.
  • Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.
  • Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad – strada Cloşca nr. 5 sau online.

Acte necesare la înscriere în copie: cartea de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă de studii, trimise la adresa: [email protected]. Vă puteţi înregistra online completând formularul aici

Mai multe detalii se pot obține la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, prof. Carmen Crişan, manager departament Formare Profesională, [email protected], +40730 188 299.


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: camera de comert, workshop
Distribuie:
Articolul anterior
Florin Drăgan, rectorul UPT: „Conurbația Arad-Timișoara ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale, atât la nivel județean, cât și la nivelul celor două municipalități”
Articolul următor
Interviu cu viceprimarul Ilie Cheșa, candidatul PSD la Primăria municipiului Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…