[ACTUALIZARE] SUPORTERII nu-l vor! „Consternare” și „mâhnire” sunt termenii în care au recepționat UTIȘTII conservatori decizia readucerii lui Ionuț Popa

e6f20f35 cc16 42c1 8bcb c18562e04165
Distribuie:

 

[COMUNICAT SUPORTER CLUB UTA]

Ne declarăm consternați de decizia conducerii clubului UTA de a-l numi pe Ionuț Popa în funcția de director tehnic al echipei de fotbal.  Constatăm cu mâhnire că de această dată conducerea clubului, cu care până acum am avut o relație de colaborare foarte bună, a ales să ne pună în fața faptului împlinit.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, reprezentanții conducerii demisionare a clubului declarau public că primăria și Suporter Club UTA reprezintă pilonii pe care se sprijină viitorul acestui club. Constatăm că dintr-o dată, unul din acești piloni s-a evaporat.

Nu am avut niciodată pretenția să fim implicați în deciziile tehnice și manageriale. Nu am făcut niciodată sugestii de antrenori, transferuri sau strategii. Am fost însă mereu foarte atenți la decizii care pot afecta imaginea și onoarea acestui club. Aducerea în club a unei persoane care în trecut a avut nu o dată declarații și acțiuni de natură să aducă prejudicii de onoare clubului nostru considerăm că face parte din această categorie, a deciziilor cel puțin delicate, care ar fi trebuit discutate în familia UTA-ei… asta dacă ea există și altundeva decât în declarațiile de presă.  Iar când vorbim de trecut, nu trebuie să mergem mai departe de vara trecută, fiind foarte uşor pentru oricine să găsească pe internet probe ale comportamentului reprobabil pe care l-a avut actualul director tehnic al clubului nostru, pe atunci adversar la baraj şi, printre altele, agent provocator al unui conflict verbal cu antrenorul UTA-ei, Laurenţiu Roşu.

Având în vedere această situație, Suporter Club UTA invită toți membrii și simpatizanții la o întâlnire care va avea loc luni, 5 martie de la ora 19.00 la Old Lady’s Pub, pentru a stabili o atitudine oficială a asociației și un eventual plan de acțiune.

Pentru noi doar UTA contează!

Suporter Club UTA,

…………………………………………………………..

[TITLUL INȚIAL]  Ionuț Popa, singurul arădean care navetează cu plăcere între galeriile „rivalelor de moarte”, se întoarce la UTA la nici o lună după ce a rupt cu ACS Poli Timișoara

„Salvatorul-supriză” al echipei-fanion a Aradului în atîtea și atîtea ocazii, când UTA  a trecut prin perioade poate și mai ciudate decât cea pe care o traversează acum (vezi AICI doar „ridicolul moment 2014”), Ionuț Popa revine oficial la UTA în calitate de director tehnic al clubului. Diplomatul-extrem, de departe singurul arădean „cu patriotismul la el” (dar dozat după principii mult mai avangardiste decât „masa conservatoare” a supoterilor arădeni), care are tupeul să facă naveta – aproape din plăcere (plătindu-și singur benzina, confrom propriei mărturisiri), părăsește ACS Poli Timișoara după aproape doi ani în care a reușit o salvare de la retrogradare, o finală de Cupa Ligii și o semifinală de Cupa României.

«Ținând cont de ultimele rezultate și de situația din clasament, clubul UTA a luat decizia ca echipa tehnică să fie întărită cu un director tehnic, în persoana lui Ionuț Popa. „Mister” a încheiat un angajament valabil pentru trei luni cu clubul nostru, având ca obiectiv menținerea în Liga a II-a națională.» se arată într-o știre-comunicat postată pe parina oficială a Clubului UTA.

Revenirea sa (practic) acasă poate aduce la UTA pe lângă puțină maturitate predată „direct de la sursă”, și o pată de culoare în plus clubului… de ce nu?, o distincție. Nu în ultimul rând – salvarea de la retrogradare – dar, cu siguranță, va produce și valuri de cotestatare din partea suporterilor.

Foto: gsp.ro, www.uta-arad.ro

Categorie: Sport
Etichete: Ionut Popa, poli timisoara, sport arad, UTA, UTA - POLI
Distribuie:
Articolul anterior
Opoziția cere REZILIEREA contractului de DESZĂPEZIRE dintre RER și Primăria Arad!
Articolul următor
Iarna pe uliță. ANTICOȘBUC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie