Arad Fashion Days – a 5-a ediție a evenimentului a luat sfârșit

arad fashion days
Distribuie:
A 5-a ediție a evenimentului Arad Fashion Days care a avut loc în data de 2 și 3 septembrie, a ajuns la final.

Evenimentul organizat în incinta Aeroportului Arad pe TERMINALUL 2 a găzduit peste 20 de designeri și nume celebre din lumea modei precum: Cătălin Botezatu, primul designer care și-a făcut apariția în prima zi, apoi au urmat Lavinia Dărău, Ionuț Răzvan, Dara Totin, Adrea Kovacs, Dani Radu, Cristina Lazăr, Ana Farîma, Anna Slobodeniuc, Gabriela Baboș, Amvai, Miruna Petrescu, Eva Ostroscaia, Cesare su Misura, Mihnea Covaci, Aura Dumitru, Denis Predescu, Ramona Vlădeanu iar designerul arădean Paul Micșa, a fost cel care a încheiat seara.

Printre invitații speciali au fost de asemenea Alexandra Ungureanu, Ovidiu Mureșan, Geanina Corondan, Cristina Anty,  Alina Aliman, Andrea Leța și Silvia Popescu.


La Arad Fashion Days s-a celebrat creativitatea și inovația care reunește moda, cultura și tehnologia în același loc unde am putut întâlni oameni cu o pasiune comună: MODA.

Toți designerii au prezentat cele mai noi tendințe în fashion făcând un spectacol de culori, materiale și texturi în care modelele străluceau. Atât designerii cu un nume cunoscut cât și proaspeții absolvenții de la design au adus un show deosebit pe Aeroportul din Arad. Tinerii designeri au avut cele mai creative și inovative colecții din show.


Evenimentul a avut și un after party la care au pus muzică Redd Daniel, DJ Sebuh și DJ Didi. Ultima seară a evenimentului Arad Fashion Days s-a încheiat cu muzica pusă de Redd Daniel și s-a sfârșit la ora 01:30.

Partenerii la Arad Fashion Days au fost și CJCA prin  Centrul Județean de Cultura Arad, UAV – Universitatea Aurel Vlaicu Arad și Aeroportul Arad.
YouTube

Categorie: Lifestyle
Etichete: arad fashion days 2023, fashion days, modă
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 3] Tragica viață a lui DIESEL poartă stigmatul aceluiași blestem numit Filon Crețiu, iar linșajul, nu doar mediatic, se manifestă disproporționat. Singurul fapt pozitiv din oribila poveste: toată lumea regretă că s-a întâmplat
Articolul următor
ȘOCANT, TRIST și DUREROS… Artistul, profesorul, utistul, rockerul Dacian Giura s-a stins din viață la 45 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…