Aradul a fost, timp de o zi, capitala youtuberilor din România

youtuberi
Distribuie:

 

Recent, la Cinematograful Arta din Arad, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Împărțim Bucurie”, un eveniment în cadrul căruia au fost prezenți câțiva dintre cei mai bine văzuți youtuberi – sau vlogeri, pentru cei mai atenți la nuanțe – din România. Evenimentul de duminică, 24 iulie, a avut ca scop sprijinirea unei case de copii, toate fondurile și bunurile strânse fiind donate, spre bucuria copiilor.

Printre youtuberii participanți s-au numărat Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, Maximilian Ioan, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu, Exploit, Vasco Tataru, White Coffe și Magda. Aceștia s-au declarant surprinși de numărul mare de fani veniți să le susțină demersul.

În vârstă de doar 15 ani, Selly a mărturisit că s-a simțit extraordinar de bine și la eveniment, luând totul ca pe o distracție, dar având în același timp și o groază de emoții. Tot emoțiile l-au făcut pe Selly să uite la un moment dat versurile melodiei pamflet pe care o interpreta, dar fanii, cunoscând melodia de pe canalul său de YouTube, au început să cânte împreună cu acesta pentru a-l încuraja.

De asemenea, Maximilian Ioan, în vârstă de doar 16 ani, a ajuns să devină idolul a mii de tineri. Acesta spune că își iubește subscriberii și, în cadrul evenimentului, a făcut cu ei o serie de Q&A (întrebări și răspunsuri), în care le-a răspuns la orice fel de întrebări. La final, Max a trecut la o serie lungă de autografe și poze, niciunul dintre fanii săi nerămânând fără vreo amintire.

Chiar și Exploit a afirmat că totul a fost senzațional. În timpul șederii sale la Arad, acesta și-a sărbătorit și ce-a de-a 18 aniversare. În timpul evenimentului, Exploit a făcut un give-away și a dăruit fanilor, cu ocazia zilei sale de naștere, o serie de tricouri personalizate.

Gemenii Vlad și Cristi Munteanu, în vârstă de doar 14 ani, au venit tocmai din Constanța pentru acest eveniment și au rămas surprinși de succesul acestuia. Cei doi au explicat că nu s-au gândit niciodată că la un astfel de eveniment se pot aduna peste 400 de tineri. După eveniment, aceștia au petercut ore întregi alături de fani, alături de care au dezbătut diverse teme.

Vasco Tataru a venit la Arad tocmai din Republica Moldova pentru a face show. Vasco a imortalizat momentul într-un selfie alături de toți cei prezenți.

White Coffe a uimit fanii de asemenea, urcând pe scenă cu o cameră video și filmând întregul eveniment. Acesta le-a promis fanilor că, după editarea materialului, cu toții vor fi parte a unui „vlog” uploadat pe canalul său de YouTube.

Chiar și Magda, care este nouă în această lume a youtuberilor și vlogerilor, a avut succes la evenimentul organizat la Arad. Aceasta a afirmat că s-a simțit extraordinar și că abia așteaptă să mai participe la astfel de evenimente.

Evenimentul „Împărțim Bucurie” s-a închieat cu bine, toți invitații declarându-se mulțumiți de organizare și de modul de desfășurare a evenimentului. La rândul lor, fanii au fost foarte mulțumiți.

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Arad, exploit, maximilian ioan, selly, vlad munteanu, youtube, youtuberi
Distribuie:
Articolul anterior
Gheorghe Furău : Administraţia publică din Arad trebuie să fie un actor major în domeniul sănătăţii, nu un sponsor local minor
Articolul următor
Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, reținut pentru corupție, a fost plasat în arest la domiciliu (1000 mp)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…