Escape Room are pentru voi / provocări și tripuri noi

e2
Distribuie:

 

Pe site-ul www.escaperoomarad.ro dacă intri, poți afla mai tot despre ce este și cum se prezintă faza cu Escape Room la Arad, iar pe pagina dedicată de pe facebook poți să și dai un like – eventual să scrii o recenzie (e provocator să scrii o recenzie despre Escape Room… indiferent cu ce te-ai ocupa în timpul… ocupat:)
Fenomenul Escape Room are inclusiv pagină pe Wikipedia –
iar acolo putem citi că  The earliest room was created in 2006, and escape rooms became popular in the United States, Japan, Taiwan, Canada, Israel and mainland China in the 2010s. Permanent escape rooms in fixed locations were first opened in Asia and followed later in North America, Europe, Australia, and South America. La noi în oraș a ajuns în primăvara acestui an și a prins... așa încât de curând s-a deschis al doilea – pe strada Avrig, la nr. 22 – pentru arădenii mai departe de gară – strada din spatele străzii de vizavi de gară… cum treci de boschetari, la stânga.

Ignoră bosceharii… intră în căsuța aia mov, de arată a casă conspirativă (ceea ce-o și fost), și… vezi tu ce ți se întâmplă…
Pariu pe cât vrei tu că, după o oră cu casca aia pe cap, ieși altfel!

Date tehnice preluate de pe site-ul escaperoomarad.ro

Ce este un joc Escape Room ?

Este un joc interactiv în care trebuie să vă puneți la contribuție creativitatea, gândirea logică și munca de echipă pentru găsirea indiciilor și decodificarea unor mecanisme ingenioase, totul în 60 de minute. Este o experiență ideală pentru grupuri de prieteni, cupluri, familii sau pentru team-building.

Cine poate participa ?

Jocul este creat pentru echipe de 2-5 persoane. Datorită complexității jocului, limita minimă de vârstă este de 12 ani, însă este nevoie de prezența unui adult pentru participare.

Trebuie să vorbeşti română pentru a juca?

Jocul poate fi jucat și de persoane care nu vorbesc limba română.

Este o experienţă înfricoşătoare?

Experienţa va fi una captivantă şi distractivă, poate chiar competitivă, dar nu şi înfricoşătoare. În cazul în care suferiţi de claustrofobie sau aveţi o urgenţă, există un buton de panică, pe care dacă-l apăsaţi, puteţi părăsi oricând camera.

Dar dacă nu reușim sa terminăm jocul în 60 de minute ?

În cazul în care nu terminaţi jocul în 60 de minute, deveniţi proprietatea noastră. Vă vom hrăni şi vă vom scoate ocazional la plimbare… Glumim! 🙂 Va oferim cu drag indicii în timpul jocului, în cazul în care vă blocaţi. Dacă nu terminaţi în 60 de minute, jocul se opreşte. Deşi satisfacţia în cazul evadării este mare, experienţa jocului în sine este menită să fie una plăcută.

După ce aţi evadat din Escape Room, puteţi să testaţi graniţele dintre realitate şi lumea virtuală, cu cel mai performant headset virtual reality de pe piaţă, HTC Vive. Va punem la dispoziţie o serie de jocuri şi experienţe imersive, cum ar fi „The Cubicle”, „Irrational Exuberance”, „Budget Cuts”, „Tilt Brush”, „The Lab” şi multe altele.

Prețuri:

NUCLEAR MELTDOWN

  • Înainte de ora 18:00 35LEI/ persoană
  • După ora 18:00 şi în weekend 40LEI/ persoană

Escape REALITY

  • 40LEI/ ORA (pe care o poţi împărţi cu prietenii tăi)

Rezervă AICI

………………………………………………………………

În video – un hint despre ce și cum se întâmplă în Escape Room, luat de pe youtube.

Categorie: Lifestyle
Etichete: Arad, Dr. Bogumir Blablagovich, escape room, strada avrig
Distribuie:
Articolul anterior
Deținătorii de carduri, din nou în atenția ANAF. Vezi ce date solicită Fiscul
Articolul următor
Primul polițist român care a avut tupeul să oprească o mașină ANAF este (ați ghicit!) Marian Godină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…