Așa cu juma` de mol, pentru noi doar UTA contează!

rednic
Distribuie:

N-am avut timp ieri după conferința de presă să scriu (spun) și eu două cuvinte de derapajul „Strâmbului”. Nu o fac acum că e cool dacă te legi de cei care (mai) muncesc la UTA, nu mă bag în seamă că au făcut-o și Giuliano sau Lucian. Nu!


De altfel, la fiecare derapaj „de la subiect”, nu doar a lui Mircea, ci a oricărui individ cu treabă prin curtea „Bătrânei Doamne”, am comentat ceva, direct pe pagina mea de „FB”, sau aici, pe „Critic”. Ok, la treaba cu Kucher, „vax albina”, s-a băgat „Puriul” în seamă, c-așa a simțit el. Eu am băiatul în galerie, și copilu îmi spune că portarul ucrainean a fost răsplătit doar pentru evoluția sa. Nu s-a gândit – de băiat zic – nici un moment, că sanchi, „i-o tragem la Rednic”.

Ai dotat tati, sala de forță?

Trăiască la mulți ani! Nu te-a rugat „Șnuruleț”, Radu, Dănuț sau socru mic s-o faci. Așa ai simțit tu să-ți cheltui cașul. Ok, dar nu te băga în seamă acum, că „vedeți băh, eu vă fac confort, țăranilor!” Bine că nu ai pus panglică și nu ne-ai chemat la inaugurare. Și stai aici – și bine faci – că vrei să demonstrezi că rămâi unul din cei mai dibaci „coach” din țară. Că ești în fenomen, la o echipă cu ștaif, cu stadion, cu public. Lucescu de ce a venit în 77 la Hunedoara? Să vadă „OE”-urile, sau laminoarele? Naaah, motivele au fost total altele. A simțit că este „sevă” și așa e și la noi la Arad. Du-ne în play-off, dacă crezi că poți, dar cu condițiile date în enunțul problemei. Sau vorbește cu „decanul fără portofoliu” să-ți mai ducă „provizii” ca să îmbraci mai elegant „Bătrâna Doamnă”.

Nu ne interesează că l-ai adus pe ăla cu șprițu sponsor.

Mai apă minerală trebuie, că gulaș duce Sany. Spune-i la boss asta, la ăia de care nu ai loc să închizi ușa la VIP când se înghesuie să mânce moca, să bea gin moca, să vadă meciul de sus, de peste „sulime”, că dă bine! Că doar vine campania. De ce nu mergi, Mircea, înainte de joc, până sus să le controlezi „biletele”, să-i întrebi care cât dă? Dau ăia ce-s utiști, da-s fraieri, că pe fondul lor sunt ghiftuiți trepădușii. Ce nu dezbați subiectul care ce are și cât ar putea să dea pentru echipa lor din Arad? Ar fi interesant să auzi doar părerea unuia din ei. Dar discuția nu o purta când te duce Sany ca maimuca să mobileze birtul unde-și face alesul ziua. Nu, că acolo funcționează „ochiul și timpanul” și omu n-are chef de dispute suplimentare (locale), după ce se luptă cu firma lui să treacă obstacolele impostorilor de la „Bucale”, ăia ce fac legi, pentru ei și mama lor. Câți afaceriști din Arad ar da bani unui club care „tușește” la fiecare dată de deschis caseria? Ai da tu 2 milioane să primești în schimb 2 locuri în Consiliul director, pe lângă ăilalți cinci care-s mai tari că au sigle OSIM, chei de la magazinul din club, știu contul și au semnătura în bancă, sau fac cafeaua?

Trebuia să știi deja că Aradul e bolnav sub acest aspect.

Și așa e de când fabrica n-a mai avut ministerul bogat (ăla al industriei ușoare) care s-o finanțeze și s-a demolat. N-ai tu treabă ce și cât avem noi în Arad. Dar bagă de seamă că fotbalul este un fenomen social la noi în oraș, așa cu juma` de mol cum avem. Că atât s-a putut! Și da, este peste cei cu microfon de fond dat la maxim ce joacă în Giulești. Fă-ți treaba, că știi s-o faci, lasă scălămbăiala la alții, tratează subiecte din astea cu cei cu care mergi la agape, sindrofii, mese tovărășești. Baftă la Cluj! Sper să nu ne „facă” iar „piticu!”


 

Categorie: Sport
Etichete: juma de mol, mircea rednic, pentru noi doar uta contează, UTA, Vali Viski
Distribuie:
Articolul anterior
În Semlac se construiește cea mai mare fermă de reproducție de porci din Europa
Articolul următor
Lansarea romanului „Transfer” al lui Andrei Mocuța

6 comentarii. Leave new

 • avatar of popovici laurentiu
  Popovici Laurentiu
  3 februarie 2024 20:24

  D-nule Viski nu va suparati d-ar consider materialul prezentat de prost gust. Tot ce a spus d-nul Rednic este perfect adevarat

  Răspunde
 • avatar of popovici laurentiu
  Popovici Laurentiu
  3 februarie 2024 20:28

  Cer scuze d-ar am inceput fraza cu litera mare.

  Răspunde
  • Asta-i din seria „ai 4 clase primare / ești poreclit Gânditorul / să nu faci lecții cu copilul / că-i distrugi viitorul!”
   1. „D-ar” se scrie, întotdeauna, dar!
   2. Un ins care n-are cele mai elementare noțiuni de gramatică… are opinii despre un text la lung de o propoziție?
   3. Ți-am aprobat comentariul doar ca să vadă lumea ce fel de „ultrași” are gașca lui Meszar.
   4. Rednic are dreptate – cu specificația că din cauza unora ca tine.
   5 Nu mai scrie… vezi-ți de ce știi tu să faci… sau scrie exclusiv la tine pe facebook.

   Răspunde
 • Apropo de tribuna VIP, chiar că ajung acolo tot felul de ciudați, gășcari care habar n-au de fotbal, vin doar pentru anturaj și haleală. Exemplific doar cu piticania aia de fiu de revoluționar și de frate al unei foste prefect, pe care-l văd la fiecare meci acasă cum molfăie cu buzele unsuroase de gulaș.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…