Bacalaureat și Evaluarea Națională – Elevi de nota zece premiați la Botoșani

bacalaureat
Distribuie:

Miercuri , 4 octombrie , elevii care au obținut note de 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională au fost premiați cu sume de bani de către cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ), în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Colegiul Naţional ‘A.T. Laurian’.


Cei din cadrul evaluării naționale au primit un premiu de 2.000 de lei, iar cei din cadrul Bacalaureatului au intrat în posesia unei sume de 5.000 de lei.

„Am răsplătit cu ajutorul Ministerului Educaţiei cei patru elevi care au obţinut media zece la examenul de Evaluare Naţională din acest an cu 2.000 de lei, şi cei doi elevi care au obţinut 10 la Bacalaureat cu 5.000 de lei. Este o răsplată pentru rezultatele pe care le obţin şi pentru faptul că ne situează pe un loc frumos la nivel de ţară în ceea ce priveşte mediile de zece la examenele naţionale”

La festivitatea de premiere a elevilor au participat atât preşedintele Consiliului Judeţean, Doina Federovici, cât şi prefectul Sorin Cornilă.


Sursă: AGERPRES


 

Categorie: Național
Etichete: Bacalaureat, botosani, Elevi de nota zece, evaluarea nationala
Distribuie:
Articolul anterior
Atelierul ,,Prefigure Urban Spaces. Practising other, transformed futures” un atelier organizat de Post-Educația cu Time’s Up din Linz
Articolul următor
Pompierii au intervenit să salveze o casă din Mâsca, stabilind cauza ca fiind „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…