Bătaie la Timișoara, de Ziua „Micii Uniri”

basti box arad
Distribuie:

Miercuri, 24 ianuarie, boxerii arădeni antrenați de Gabriel Sala la Liceul Tehnologic de construcții și Protecția Mediului s-au deplasat la Timișoara, unde au boxat în cadrul unui sparing organizat de Liceul cu Program Sportiv „Banatul”. Evenimentul pugilistic a reunit peste 60 de sportivi de la Basti Box Arad, CSM Lugoj, CSM Timișoara, CSM Jimbolia, Biea Boxig Gym și evident de la LPS Banatul.


„Competiția a fost una de calitate, reunind numeroși boxeri foarte buni, în ring intrând însă și începători. Sparingurile au rolul de a pregăti boxerii pentru Cupa României și ca atare sunt binevenite. Timișorenii m-au surprins foarte plăcut prin anvergura competiției organizate. Nu mă așteptam! M-am deplasat convins că într-o oră jumate suntem deja pe drum înspre Arad, însă atât a ținut doar cântarul. Felicit din toată inima organizatorii!

În ceea cei privește pe sportivii mei, sunt foarte mulumit de prestația lor. Marian Onuță, 67 de kilograme, un sportiv cu un mare potențial, a boxat cu doi adversari la seniori, tot doi adversari înfruntând la tineret și Sebastian Sziladi, 65 de kilorgrame, sportiv talentat care însă se concentrează cu predilecție pe prăgătirea la BAC, chiar dacă mai participă la sparinguri. Vedem după ce-și ia bacalaureatul ce drum va alege să urmeze! Tot la tineret au boxat și Marius Luca, 65 de kg, sportiv care a înregistrat o evoluție semnificativă, și Mititelu Dănuț, 50 de kg, de la care am mari pretenții. În ring a debutat și Marius Moza, 65 kg, n. 2007, și la seniori Anouar Lachgar, 73 kg, un boxer marocan, student la medicină, care s-a îndrăgosti și de box, și de România.


Oricum în cursul zilei de azi (joi, 25 ianuarie) sportivii mei vor boxa într-un sparing derulat în cadrul Liceului Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului, la care tradițional, în fiecare joi, participă și boxerii lui Florin Delamarian, Marcel Rus și Marius Tătar și George Popescu. La noi acasă vor boxa și elevi de-ai mei, tot la tineret, care au lipsit din motive obiective de la Timișoara, respectiv Sebastian Bortiș, Alfred Lurtz, Luca Budeanu, Manea Marius, Imbre Luca, Darius Ganea, precum și Alexandru Lăcătușu, un sportiv cu reale calități pugilistice” susține Gabriel Sala.VEZI ȘI

[email protected]. Episodul 12. Despre BOX, bullying și carieră


 

Categorie: Sport
Etichete: Anouar Lachgar, box, boxeri, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului, Marian Onuța, Marius Luca, Marius Moza, Mititelu Dănuț, Sebastian Sziladi
Distribuie:
Articolul anterior
Sfântul Sava, sărbătorit de Uniunea Sârbilor din România, la Filarmonica Arad
Articolul următor
Georgeta, șoferița de TIR „Barbie”| Povestea din spatele celor 12 ani de condus alături de cele două pisici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie