Ingrediente (porție 4-6 pers):
500 gr carne vită măcinată
4 ouă
4 linguri de parmezan
4 linguri făină de porumb
Sare
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele într-un vas până se obține o pasta omogenă (dacă e prea moale se mai adaugă puțină făină de porumb).
Se formează chifteluțele care se pot frige în tigaie cu puțin ulei sau se pot pune la cuptor la o temp. de 180° pentru circa 25 minute.
Vă mulțumim și Poftă bună, Macelleria di Francesca e Federico!
………
Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30 și sâmbăta de la 9-14.