Rețetă pusă la dispoziție de Chef Salvo Lo Castro – Ristorante Picasso Arad
Ingrediente (4-6 pers):
500-600gr. Fesa (Capac) Noce(Nuca)
Girello (Muschiul Alb)
Sare
Piper
Unt
Vin Marsala 250ml
4-5 linguri Apă sau supă de carne de vită
Preparare:
Punem într-o tigaie încălzită bucățile de carne, le prăjim pe fiecare parte 1-2 minute, iar apoi adăugam puțină sare și piper.
În altă tigaie punem vinul Marsala și îl lăsăm să se evapore puțin după care adăugăm 4-5 linguri de apă lejer sărată sau supă de vită. Când observăm că sosul e mai dens, punem carnea (scaloppinelle).
Se poate servi cu cartofi cu rozmarin la cuptor.
Vă mulțumim și Poftă bună! din partea Macelleria da Francesca e Federico și Chef Salvo Lo Castro da Ristorante Picasso.
……
Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39, deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30 și sâmbăta de la 9-14.