Curs intensiv despre IPOCRIZIE, AUTOSUFICIENȚĂ, NARCISISM, SINDROMUL DEMIURGULUI și alte boli politice

gf buzatu pr
Distribuie:
Oricât ai vrea să-l eviți în mediul online, pare imposibil. Nu e zi să nu lanseze în eter tot felul de spamuri informaționale, toate alese pe sprânceană, toate cu raportare la perfecțiunea întruchipată, atât individuală cât și de familie sau chiar administrativă. Nici Soarele nu-i ca el, nici Universul. Numai că, „cum te bate macanache, nu te bate Dumnezeu”: din dorința arzătoare de a  arăta cu degetul spre Dumitru Buzatu, baronul PSD prins în flagrant de DNA, cugetătorul și justițiarul nostru nu s-a putut detașa de el însuși și, parcă vorbind despre sine, l-a botezat pe Buzatu, care e Dumitru în buletin… De astăzi, struțo-cămila Gheorghe Buzatu… Sună aiurea, dar nu vrem nici măcar să-i mai scriem numele și suntem convinși că cititorii noștri sunt capabili să dezlege această ghicitoare. Mai mult, după cât de lung este textul și după lipsa greșelilor de ortografie, ne gândim să lansăm o sesiune de pariuri pe tema „cine l-a scris și și-a bătut joc de el, pe pagina lui de facebook, de l-a botezat Gheorghe pe cel în cârca căruia i-a pus toate relele politicii românești?”. Altfel spus, o autodescriere impecabilă.


 Iată postarea pe pagina sa de Facebook:
„Săracul baron pesedist era pe drojdie… Simțiți cum vă apucă mila?
– Sărutmâna. Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie.
Sunt cuvintele baronului pesedist Gheorghe Buzatu, președintele CJ Vaslui – unul dintre cele mai sărace județe din țară, în timp ce primea o mită de 1,25 milioane de lei.
Pentru Buzatu, înțelegem, un sfert de milion de euro reprezintă mărunțișul care să îl ducă, ca biet fost profesor de marxism și leninism, de la o lună la alta… Așa-i că aproape vi se face milă?…
Pe mine, oameni buni, mă apucă însă o greață imensă, o stare de saturare, de prea mult, când văd astfel de indivizi, care dețin județe întregi la purtător, asta în vreme ce în Vaslui primii trei angajatori sunt DGASPC, Regia de apă și Spitalul Județean. Atât i-a păsat lui Buzatu și de vasluieni și de județul unde s-a pus vătaf.
Iar vasluienii, ani de zile, din motive doar de ei știute, au votat mereu și mereu cu acest personaj autentic de stânga, nu-i așa? O stânga pe care PSD a promovat-o cu mare succes în ultimele decenii, pentru buzunarele unora. Și pentru sărăcirea și ținerea în sărăcie a celor mulți, pe care pretinde că îi reprezintă.
Este, cu siguranță, prea mult și știu că mulți oameni gândesc și simt ca mine. Clasa politică, România întreaga, trebuie curățată de acești monștri. Cum?
În primul rând, desigur, prin organele statului, prin DNA, prin Justiție, de fiecare dată când este cazul și indiferent despre cine este vorba.
Dar în al doilea rând, ține de noi, iar anul viitor românii vor avea nu mai puțin de patru ocazii pentru a vota lideri de dreapta autentici, liberali, oamenii care pot aduce schimbarea, care sunt ei înșiși altfel decât exemplul despre care tocmai am vorbit.
Cum îi recunoaștem?
Un prim indiciu ar fi acela că vor ca în unitățile administrativ teritoriale pe care le conduc sau vor să le conducă, principalii angajatori să nu mai fie DGASPC, Regia de apă și Spitalul Județean, ci firme care crează ceva, care aduc investiții și locuri de muncă de calitate.
Un om politic autentic de dreapta nu vrea ca oamenii să rămână săraci și la mâna baronilor locali, ci vrea să le creeze toate condițiile pentru ca ei să-și atingă potențialul.
Până și Iisus le-a spus apostolilor să arunce mrejele pe partea dreaptă a bărcii.
Cred că a venit în mod clar vremea ca și vasluienii și toți românii, să facă la fel. Cu încredere.”

Un indiciu pentru cei care se prind mai greu cine-i personajul:

falca

Categorie: Pamflete
Etichete: dna, Dumitru Buzatu, Gheorghe Falca, politicieni
Distribuie:
Articolul anterior
Nu se putea altfel în trafic: 344 de sancțiuni contravenționale, 2 dosare penale, 21 de permise de conducere reținute și retrase 10 certificate de înmatriculare
Articolul următor
LIGA 4 ARAD – Meci cu meci, pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…