Ca la lăutari: Primăria Arad dă restricții de circulație „fără număr”

whatsapp image 2023 09 22 at 14.01.49 scaled
Distribuie:
Deja ne-am săturat noi să tot scriem de încă o stradă închisă temporar și încă una, și încă una, și încă una, și de data aceasta este vorba de o banda de circulație în intersecțiile de pe Calea Victoriei și cele de pe strada Andrei Șaguna, până la râul Mureș.

Dar eu mă întreb, de ce nu opresc circulația rutieră în tot orașul, dacă tot…? Închidem Aradul!

Reducem emisiile de gaz, evităm nervii din trafic, experimentăm peripețiile mersului pe jos prin centrul Aradului și ne facem și numărul de pași pe zi, devevim mai credincioși fiindcă ne vom ruga de 10 ori pe minut să nu ne cadă vreo bucată de clădire în cap.

Aradul Verde al lor ar putea deveni într-un final deveni o realitate! Bine, pardon, deja este, de când cu înierbarea lui Bibi de pe liniile de tramvai.

Dar uite că nu vor, ci decid să folosească tortura picăturii chinezești, mai comunicând cam de trei ori pe săptămână o stradă pe care va fi închisă ciculația.

În curând dedicațiile maneliștilor arădeni vor fi nu cu numele celui care face dedicația, ci cu un fel de loterie a străzilor următoare pe listă.

Oare asta să fie una din plăcerile lor vinovate? Anunțurile și blocajele fără număr, în spiritul mersului la lăutari? Și dacă se poate, să fie și cu suta de euro lipită de frunte, nu?

Păi normal, suntem în an pre-electoral și îngrășăm porcul în Ajun, cât mai avem mandat activ.


[COMUNICAT DE PRESĂ]

Execuția săpăturilor de canalizație necesare în cadrul proiectului ,,AMENAJARE TRASEU DE TRANSPORT PUBLIC DE CĂLĂTORI CU AUTOBUZUL, CARE SĂ ASIGURE LEGĂTURA PE ARTERELE URBANE ÎNTRE ZONA UTA ȘI STRADA ȘTEFAN CEL MARE” impun, în intervalul 25.09.2023 (ora 07:00) – 26.11.2023 (ora 20:00)  restricționarea traficului, doar pe o banda de circulație în intersecțiile de pe Calea Victoriei și cele de pe strada Andrei Șaguna, până la râul Mureș. Pentru montajul corpurilor de semafor și realizarea buclelor inductive, traficul va fi restricționat doar pe timp de zi.

Lucrările pentru canalizația tehnică din cadrul intersecțiilor mai sus menționate se vor desfășura în carosabil, zona trotuarelor și a spațiilor verzi. Traversările (pentru intersecțiile și stațiile de autobuz prevăzute) se vor executa prin săpătură deschisă conform proiectului avizat.

În intersecțiile semaforizate funcționale de pe str. A. Șaguna, este necesară demontarea instalației de semaforizare existente (demontare stâlpi, piconare fundații, refacere canalizație, etc) și punerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, timp în care intersecțiile nu vor funcționa, aproximativ 12-14 zile/intersecție.

Ne cerem scuze pentru disconfort și va mulțumim pentru înțelegere!


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Arad


 

Categorie: Pamflete, Comunicate de presă
Etichete: circulație arad, Circulație blocata, circulație restricționată
Distribuie:
Articolul anterior
Parcă tot degeaba acțiunile polițiștilor în trafic. Și-n ultimele 24 de ore s-au aplicat sute de sancțiuni contravenționale, permise reținute și certificate de înmatriculare retrase
Articolul următor
PSD n-are nicio ezitare să acționeze categoric împotriva drogurilor și a traficanților!

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…