Dacă nu știați, mai există ALDE. Președintele interimar al formațiunii este Alexandru Tiberiu Dekany

tibi-dekany-alde
Distribuie:

După demisia președintelui partidului, Daniel Olteanu, postul de președinte interimar a fost preluat de Alexandru Tiberiu Dekany, care va conduce partidul până la congresul din 21 octombrie.

„La ora actuală, împreună cu colegii din ALDE, ne pregătim să restartăm partidul, pentru a putea aborda cu încredere anul electoral 2024. După demisia lui Daniel Olteanu, am fost propus de colegi și am fost votat de delegația permanentă în postul de președinte interimar la nivel național, având în vedere faptul că eu ocupam funcția de prim-vicepreședinte ALDE.

Electoratul nostru trebuie să știe, în primul rând, că ALDE a existat și există în continuare în politica românească și că va ocupa un rol important și în viitor. Acum este momentul reorganizării, nu al alianțelor politice. Deci, nu este vorba, pe termen scurt, de nici o formă de alianță cu alte forțe politice.

Alături de colegii noștri, vom reconstrui partidul pe baze noi și solide iar despre posibile parteneriate politice vom putea discuta eventual în anul preelectoral 2023. Acum pregătim congresul din 21 octombrie, care va trasa noua cale de urmat pentru partidul nostru. Până atunci, voi conduce ALDE în calitate de președinte interimar, urmând ca după congres să putem aborda construcția politică și noua strategie cu o structură de conducere solidă, validată de votul delegaților la congres”, a declarat Alexandru Tiberiu Dekany, președinte interimar ALDE pentru Arad24.net.

 

Categorie: Politice
Etichete: ALDE, Alexandru Tiberiu Dekany, Daniel Olteanu, președinte interimar
Distribuie:
Articolul anterior
Parchet laminat – soluție pentru încălzirea în pardoseală
Articolul următor
O altă veste tristă și în lumea presei: cronicarul sportiv Florin Matei s-a stins din viață la doar 62 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie