Declarația de presă făcută de avocatul lui „Vișinel”: „Mulțumim tuturor martorilor și anchetatorilor care, mai bine de două luni, au lucrat zi și noapte la acest caz complex și unic la nivel național”

palcu todorescu parvulescu
Distribuie:

 

Avocatul Cosmin Teodorescu,  membru în Baroul Timiș, având în vedere interesul publicului în cazul morții lui Vișinel, în calitate de reprezentant al familei bărbatului decedat în condiții suspecte și ca urmare a loviturilor de o cruzime extremă care i-au fost aplicate de polițiștii locali, ne-a transmis 0 declarație de presă prin care adresează inclusiv mulțumiri „tuturor martorilor și anchetatorilor care, mai bine de două luni, au lucrat zi și noapte la acest caz complex și unic la nivel național.”

DECLARAȚIE DE PRESĂ

„După câteva luni de cercetări și eforturi depuse de procurori și politiști, am reușit să dovedim cum clientul meu și-a pierdut viața în condiții suspecte. Ca reprezentant al familiei greu încercate, am făcut tot ce este posibil ca Justiția să facă dreptate și să aflăm adevărul despre moartea clientului meu.

Atât eu, cât și familia, am avut încredere în organele de cercetare penală și iată că, după mai bine de două luni, ni s-a confirmat faptul că moartea clientului a fost una violentă.

Așa cum raportul medico-legal din data de 02.10.2023 arată că „moartea victimei a fost violentă și se datorează multiplelor lovituri cu caracter repetat aplicate victimei cu un corp contondent”, rezultă fără echivoc, că avem de-a face cu un caz de o cruzime ieșită din comun, care vine să confirme suspiciunile familiei.

Există la dosar imagini video, care surprind modul brutal în care clientul meu a fost lovit, în mod repetat, fiind încătușat cu mâinile la spate și fără să se poată apăra, fapt ce confirmă că asupra acestuia s-a folosit violența extremă, asta deși inculpatul a încercat să ascundă adevărul, susținând că acuzațiile noastre sunt nefondate.

Deși în acest moment polițistul local beneficiază de prezumția de nevinovăție, apreciem justă decizia magistraților de la Tribunalul Arad, care au decis arestarea pentru 30 de zile a inculpatului. Luarea unei măsuri preventive nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, inculpatul fiind nevinovat până la pronunțarea unei hotărâri definitive de condamnare, dar avem încredere că ancheta se va derula rapid și va duce la pedepsirea celui vinovat de moartea clientului meu.

Mulțumim tuturor martorilor și anchetatorilor care, mai bine de două luni, au lucrat zi și noapte la acest caz complex și unic la nivel național. Av. Cosmin Todorescu”.


Dacă acești trei oameni nu erau, dosarul morții lui Vișinel ar fi fost doar un alt dosar clasat, îngropat odată cu mortul

palcu todorescu parvulescu

Polițistul criminalist Adrian Pârvulescu (foto dreapta) împreună cu ceilalți polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale specializați în infracțiuni de mare violență ( Cătană Emanuel, Baciu Laurențiu și Lucaci Nicolae),  procurorul criminalist Pavel Palcu (foto stânga) și avocatul Cosmin Todorescu (foto centru), deși nu singuri au lucrat la acest caz, sunt cei care pentru care moartea lui Vișinel, mai ales modul în care a survenit, a contat.


Citește și:


 

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Pârvulescu, Avocatul Cosmin Teodorescu, cazul morții lui Vișinel, pavel palcu
Distribuie:
Articolul anterior
„Nebun după tine”, cu Maia Morgenstern și Armand Calotă, la Arad
Articolul următor
[AI DE PUII MEI] Poezie despre prima întâlnire romantică dintre Falcă și Botox

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…