După Bîlcea și familia tradițională, urmează Geanina Pistru, femeia antreprenoare

geanina
Distribuie:

„Femei care inspiră” este un proiect inițiat pentru a da mai mult curaj femeilor să își valorifice potențialul în societate. Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național, este cea care și-a propus să organizeze un șir de dezbateri cu femei care au reușit în cariera profesională și care pot inspira prin puterea exemplului.

Marți seara invitata specială a fost Cristina Chiriac, Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin iar mesajul principal a fost acela de a încuraja femeile să ia inițiativa în domeniul afacerilor.

„Mă bucură interesul mare pentru aceste dezbateri, este un semn că dorința noastră de a sta de vorbă despre societate, de a da cuvântul unor doamne care au reușit în activitatea profesională, este bine primită. Sunt atât de multe doamne și domnișoare care, vorbind despre experiența lor, prezintă de fapt povești de succes, dar și atât de multe doamne și domnișoare cu potențial, care au nevoie de un imbold, de un exemplu și de curaj pentru a-și afirma potențialul! Prin acest proiect vrem să facilităm această întâlnire de idei, să inspirăm încredere și să încurajăm doamnele și domnișoarele să îndrăznească să reușească! Îi mulțumesc Cristinei Chiriac pentru participarea la dezbatere și tuturor colegelor din OFL care s-au implicat ca de obicei la superlativ alături de noi!”, a spus Geanina Pistru.

Biroul de Presă PNL Arad


  • Citește și

Bancul zilei: Bîlcea susține ferm familia creștină


 

Categorie: Politice
Etichete: Geanina Pistru, OFL, PNL Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Părintele ieromonah VENIAMIN STAN, de la Mănăstirea Hodoș-Bodrog, s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani
Articolul următor
Un tramvai a deraiat pe strada Cocorilor

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

falca fifor

Totul merge conform CALCULELOR DOMNULUI GENERAL: IEPURII de sacrificiu ai lui Falcă sunt „varză de Brucsles”… așa că lupta pentru câștigarea MARATONULUI PENTRU PRIMĂRIA ARAD se va da FĂȚIȘ între „micul faraon” și „marele său dușman”, Mihai Fifor

  „Iepure de sacrificiu” este o expresie care provine din jargonul curselor de atletism, „unde un alergător sau mai mulți, fără șanse la câștigarea cursei, țin trena unui alt jucător, în…