„Gheozdanele”, „tranvaiul” și „Potgoria”. În atenția „Protecției copilului” și a „Poliției doctoratelor”

falca ghiozdane 1
Distribuie:

Pentru că mi-am propus să nu folosesc niciun nume întrucât nu merită și, în plus, știe toată lumea cine e cel mai prost din curtea școlii la gramatică din Aradul ăsta obosit, formulez și eu o „ghecitoare” pentru cititori.

Așadar,

„GHECITOARE”: Se lipește de orice prilej ca să fie băgat în seamă și scrie atât de prost încât să fie sigur că e penibil. CE-I?…
Nu e greu de identificat, nici dacă ar citi o moluscă.

Totuși, câteva „indici” nu strică

Este inconfundabilul, doctorul în comunicare, „scritorul”, pastorul, lectorul universitar, politicianul de renume „ieuropean”, inginerul, faraonul, demolatorul, Batman și oricâte alte identități vă ajută imaginația să-i atribuiți.

Și, ca să nu-și facă cruci stimabilele doamne de LIMBA ROMÂNĂ pe care le cunosc și mă cunosc

și să creadă că a intrat argintul viu în mine de scriu atât de prost, nici să se agite psihiatrii că nu știu ce am pățit, mă limitez la niște capturi de ecran care nu mai au nevoie de niciun comentariu. Cel mult observația că nu numai că scrie prost, dar mai are și aprecieri / felicitări/ aplauze/ inimioare și nimeni nu are curajul să-l corecteze. Ceea ce e la fel de trist…

Postarea inițială:

falca ghiozdane 1

(am blurat fețele inocenților pentru că ei merită să fie tratați cu respect, chiar dacă pe autorul postării îl doare-n șapcă de respectul pentru ei și le folosește imaginea în cel mai perfid mod cu putință)

A fost editată de două ori, și a treia încercare a fost cu noroc (sau i-a luat cineva telefonul din mână și a scris în locul lui):

 

Poate există și instituții în țara asta care să protejeze copiii, și să-i sancționeze pe politicienii care-i folosesc în scopuri exclusiv de imagine și electorale.

Chiar, are autorul postării acordul părinților acelor copii, conform GDPR, să posteze imagini cu ei pe rețelele sociale? Școala, de exemplu, dacă dorește să posteze imagini cu elevii care îi fac cinste, solicită acordul scris al părinților.

Pentru că luni începe școala,
ATENȚIE, COPII!:

GHIOZDANE, GHICITOARE, SCRIITOR, CALE DE RULARE, TRAMVAI, PODGORIA, KILOMETRI.

Dumnezeule al online-ului, apără-ne pe noi și cruță-ne inteligența și inocența!

Categorie: Pamflete
Etichete: Gheorghe Falca, ghiozdane, noul an școlar 2022-2023
Distribuie:
Articolul anterior
Profesorul Nicolae Antoniu Pellegrini s-a pensionat după 45 de ani în care a activat ca profesor, director, director CCD si inspector școlar general adjunct
Articolul următor
Consilierul local Dorian Curcanu – despre „haosul de pe străzile Aradului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie