Hunter Schafer, actriță din serialul „Euphoria”, a fost arestată la un protest pro-Palestina în timpul apariției lui Joe Biden la televizor

hunter schafer
Distribuie:

Actrița în vârstă de 25 de ani și alți aproximativ 30 de manifestanți au fost luați în custodie în timpul apariției lui Joe Biden în emisiunea „Late Night with Seth Meyers”, conform confirmării organizatorilor. Protestul lui Hunter Schafer a avut loc luni în sprijinul palestinienilor din Gaza, în orașul New York.


Actrița și modelul în vârstă de 25 de ani se afla printre grupul de manifestanți reținuți de poliție după ce au protestat în holul sediului NBCUniversal, unde președintele Joe Biden filma pentru apariția sa în „Late Night with Seth Meyers”, conform fotografiilor și videoclipurilor postate pe rețelele de socializare.

Hunter, cunoscută pentru rolul său ca Jules în serialul de succes „Euphoria”, a fost surprinsă purtând un tricou negru cu inscripția „CEASE-FIRE NOW” în timp ce era escortată din clădire de către polițiști. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din New York a confirmat arestarea a 30 de protestatari și eliberarea de citări pentru violarea proprietății private și comportamentul tulburător la 30 Rockefeller Plaza în Midtown Manhattan, luni, dar nu a confirmat oficial arestarea lui Schafer.


Organizatorul protestului de luni, Jewish Voice for Peace NYC, a declarat că Schafer a participat la demonstrație în clădire, care este și sediul NBC News, o divizie a NBCUniversal. „Hunter a fost arestată la protest, împreună cu alte 50 de persoane”, a declarat grupul într-un comunicat pentru NBC News.

„Noi salutăm angajamentul ei pentru libertatea palestiniană și pentru un viitor al justiției pentru toți.” Un reprezentant al lui Schafer nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii. Jewish Voice for Peace NYC a distribuit pe social media fotografii și videoclipuri ale protestului, care ar fi inclus „sute de evrei anti-sioniști și aliați”.

În timpul interviului său cu Biden, Meyers a menționat președintele despre „imaginile groaznice” care apar în fiecare zi în Gaza și l-a întrebat dacă există o cale de urmat pentru un viitor sigur al oamenilor care trăiesc în enclavea palestiniană. Biden a declarat că : „Există o cale de urmat, cu dificultate. În primul rând, Hamas trebuie să elibereze ostaticii israelieni ținuți în Gaza. Apoi va avea loc un armistițiu. Ramadanul se apropie, și a existat o înțelegere din partea israelienilor că nu vor desfășura activități în timpul Ramadanului, de asemenea, pentru a ne oferi timp să scoatem toți ostaticii”, a spus Biden.


Un oficial israelian a declarat duminică că există „anumite progrese” către un armistițiu, dar fără o soluție iminentă. Biden a adăugat că a primit critici pentru că s-a autodescris ca sionist și susținător hotărât al statului Israel. „Fără Israel, nu există niciun evreu în lume care să fie în siguranță”, a spus Biden în interviul său cu Meyers, difuzat luni seara.

„Late Night with Seth Meyers” este difuzat pe NBC și face parte din NBCUniversal. Comentariile lui Biden către Meyers vin în urma unei declarații similare pe care a făcut-o unui reporter în New York City în aceeași zi, când și-a exprimat speranța că va exista un armistițiu până luni, 4 martie.

De la începutul campaniei militare a Israelului, care a urmat atacului terorist al Hamas din 7 octombrie, peste 29.900 de persoane au fost ucise, peste 70.300 au fost rănite, iar mii sunt date dispărute și presupuse moarte în Gaza, conform Ministerului Sănătății Palestiniene. Potrivit informațiilor militare israeliene, 576 de soldați israelieni au fost uciși începând cu atacul – 237 dintre ei din momentul începerii ofensivei terestre la 27 octombrie.


 

Categorie: Externe
Etichete: Biden, CEASE-FIRE NOW, hunter schafer, instrael, Late Night with Seth Meyers, Pro-palestina
Distribuie:
Articolul anterior
Filmul biografic al lui Michael Jackson și-a ales actorii pentru cei din trupa Jackson 5
Articolul următor
Vernisajul expoziției „Distopii Cromatice” de Farkas Endre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie