Filmul biografic al lui Michael Jackson și-a ales actorii pentru cei din trupa Jackson 5

jackson 5
Distribuie:

Opt actori au fost aleși pentru a-i juca pe Jermaine, Marlon, Tito și Jackie Jackson la diferite vârste.


După ce o căutare la nivel mondial i-a determinat pe creatorii filmului să-l distribuie pe nepotul lui Jackson, Jaafar Jackson, în rolul Regelui muzicii pop, cu Juliano Krue Valdi, în vârstă de 9 ani, în rolul tânărului Michael, fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă cine va completa restul familiei Jackson.

Filmul, care este programat să ajungă în cinematografe pe 18 aprilie 2025, este în prezent în producție. Colman Domingo își asumă rolul patriarhului familiei Joe Jackson, cu Nia Long ca mama Katherine Jackson.

Acum, cei opt actori care îi vor interpreta pe cei patru frați ai lui Jackson — care se reunesc pentru a forma grupul de cântăreți extrem de popular The Jackson 5 — au fost dezvăluiți: Jamal R. Henderson îl interpretează pe Jermaine Jackson în ultimii ani ai filmului, în timp ce Jayden Harville interpretează versiunea mai tânără. Tre Horton și Jaylen Lyndon Hunter împărtășesc rolul lui Marlon Jackson; Rhyan Hill și Judah Edwards sunt Tito; iar Joseph David-Jones și Nathaniel Logan McIntyre interpretează versiunile mai în vârstă și, respectiv, mai tinere ale lui Jackie Jackson.

Michael este produs de Graham King și co-executorii averii lui Michael Jackson, Branca și John McClain. Fuqua regizează după un scenariu de John Logan, nominalizat la Oscar. Lionsgate distribuie filmul pe plan intern, în timp ce Universal Pictures International se va ocupa de toate teritoriile, cu excepția Japoniei, pe care Lionsgate o va supraveghea.


Sursa:Variety

 

Categorie: Externe
Etichete: Hollywood, Jackson 5, michael jackson
Distribuie:
Articolul anterior
Bărbat reținut pentru o bătaie într-un bar din Căprioara
Articolul următor
Hunter Schafer, actriță din serialul „Euphoria”, a fost arestată la un protest pro-Palestina în timpul apariției lui Joe Biden la televizor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie