Iustin Cionca s-a trezit „înjurând poliția” pentru decizia „Comitetului” de a bloca drumul județean care traversează Seleușul carantinat. Un mesaj care instigă la nerespectarea unui ordin semnat de Raed Arafat

6a587d6c 1812 4efa b218 d063858c8809
Distribuie:
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca a postat sâmbătă, 1 August, pe reţelele sociale, un text în care acuză IPJ Arad că a blocat drumul judeţean care traversează comuna Seleuş dinspre Pâncota spre Ineu.
Prin poziția sa publică, domnul Cionca devine recalcitrant la adresa conducerii Inspectoratului pentru ca, mai apoi, să se-mpăuneze cu merite că el a deblocat drumul. Dincolo de nesăbuință, această postare totalitară, exclusiv politicianistă, penibilă, e și dovada faptului că acest politician chiar crede că poliția sau orice altă instituție a statului este exclusiv la comanda partidului, oricare ar fi partidul. Cum își permite un politician ( oricine ar fi el) să someze conducerea IPJ să nu aplice un ordin de ministru, primit de la ministerul de interne, ci să se ploconească la comanda lui, o persoană care ocupă o funcție politică, în folos electoral?  Dacă nu i s-a părut firesc „ca Poliția să blocheze accesul într-o comună fără să se gândească la consecințe”, să-și asume indignarea dar în relația cu cei care au luat această decizie ( Raed Arafat, Marcel Vela și care or mai fi decidenții), nu în relația cu IPJ Arad care este în postura aplicării ordinului, așa imbecil cum e. Dacă măcar făcea armata pe bune, individul ăsta cu apucături dictatoriale ar fi știut că ordinele se execută, nu se discută.  Cam ca la ei în partid dar la modul serios și în interesul cetățeanului. Cum ar trebui să știe și că Inspectoratul de Poliție Județean Arad nu este tarlaua nimănui și că nici el, nici prefectul, nici oricare alt politician de conjunctură NU au dreptul să submineze autoritatea comandantului instituției și nici să lanseze public șantaje emoționale cu privire la respectul față de arădeni și protejarea arădenilor”. Și nici să instige la nerespectarea unui ordin din partea comandantului IPJ, chiar dacă se poate bănui că fix asta i-a fost intenția politică tocmai pentru a avea un motiv pervers de compromitere a acestuia. JOS LABELE de pe POLIȚIE! 

„In urma situației create de decizia Poliției Județului Arad, de blocare a accesului în comuna Seleuș, carantinată, l-am contactat pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și i-am solicitat să dispună deblocarea accesului în comună. Nu este normal cum s-a procedat. S-a creat derută, oamenii nu au fost informați din timp și măsura blocării accesului în Seleuș a creat nu numai disconfort, ci și panică. Nu am fost de acord cu ea nici vineri seara, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și nu o agreez nici acum. Doar să fie foarte clar: m-am opus! Nu cred că este firesc ca Poliția să blocheze accesul într-o comună fără să se gândească la consecințe. Îi cer comandantului Poliției Arad respect față de arădeni și protejarea arădenilor” – a postat pe Facebook preşedintele CJA, Iustin Cionca.

cionca politie

 

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] Măsurile dispuse de autorități în localitățile Gurahonț, Bonțești, Seleuș și Moroda față cu pozițiile HALUCINANT-ANALFABETE ale primarilor acestora, odată cu instituirea CARANTINEI

Categorie: Știri
Etichete: carantina, conducere IPJ Arad, drum Seleus, IPJ Arad, Iustin Cionca, seleus
Distribuie:
Articolul anterior
Episodul II din „Plânge Stolo la Arad”: „Cionca îl va nominaliza pe Bîlcea ca și candidat la președinția C.J.A.”?! Deloc exclus!
Articolul următor
Victoria Zăbrani a început fără succes meciurile de baraj pentru promovare, ratând victoria cu Ezeriș la penalty-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie