LUNA AMARĂ lansează noul single ,,Nu Mai Vine Nimeni” pe terasa Nerv Arad

luna amara
Distribuie:
lunaamara 2022 0e0e6ecd304a3ae1b1c8d9400ade5dfe scaled

„Poate părea paradoxal, dar Nu Mai Vine Nimeni nu este un cântec depresiv, trist, negativist. În versurile lui e mai degrabă vorba de realism și de autenticitate. Putem striga, dar e bine să nu uităm că strigătul nostru poate fi neascultat, pierdut în vacarmul general. Ne putem ține departe de turmă, dar atunci cum îi găsim pe cei care, asemenea nouă, stau contra goanei ei nebune?… Și dacă e adevărat că nu mai vine nimeni, înseamnă asta neapărat că nici tu nu poți veni către altcineva?… Sau poate că această perpetuă și sisifică încercare, de-a sosi mereu în locuri, în oameni, de a-i cunoaște și de a-i lăsa să te cunoască, e prea mult. Jocul vieții e obositor. Dar poate că singurătatea împărțită îl face mai ușor de suportat. Și poate că de aceea și instrumentalul acestei piese e împărțit între strofe electro-rock și refrene grunge-punk, subliniind, prin dinamica agresivă și tonurile grave de synth, neliniștea acestei concluzii amare: nu mai vine nimeni, ești singur și liber să nu fii singur” – spun băieții de la Luna Amară.

Biletele se pot achiziționa de pe : https://m.iabilet.ro/bilete-arad-luna-amara-lansare-singleclub-nerv-86227/

Vineri, 14 iulie, de la ora 20.00 Luna Amară, care este o formație românească de muzică rock, originară din Cluj-Napoca care vine la Arad pentru a-și lansa noul single ,,Nu Mai Vine Nimeni” – la Terasa Nerv (Perla sus) din Arad. În deschidere, pe scenă va urca formația Unity of Opposites.

Categorie: Lifestyle
Etichete: unity of opposites, „Luna Amară“
Distribuie:
Articolul anterior
Dacă e joi, e „CARGO CLASIC”. Festivalul Berii începe cu un concert de rock simfonic
Articolul următor
Iustin Cionca a-mplinit cei șapte ani „de-acasă” în CJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…