Mihai Fifor: „Rămânem principala forță de opoziție în CLM și CJ Arad”

foto mihai fifor 26 iulie 2019
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor: Rămânem principala forță de opoziție în CLM și CJ Arad

 

„Nu am dorit, în mod deliberat, să fac comentarii la cald, așteptând să se așeze rezultatele și implicit
configurația și repartiția mandatelor rezultate în urma votului cetățenilor. Lor și în primul rând lor, arădenilor, le mulțumim pentru încrederea acordată! Am luptat frumos, demn și corect pentru Aradul așa cum ne-am dori să fie într-o bună zi. Am format de asemenea o echipă nouă, ambițioasă si 100% dedicată oamenilor. Acel PSD Arad, reformat despre care vorbeam în februarie, eliberat de orice suspiciune de blat sau compromisuri cu administrația liberală. O echipă căreia îi mulțumesc, cu tot sufletul, pentru efortul supraomenesc depus și pentru determinarea cu care au înțeles să ducă aceasta bătălie.

Principiile noastre rămân de neclintit! Vom fi principala forță de opoziție, vocea cea mai articulată atât în Consiliul Local Municipal cât și în Consiliul Județean. Valorile noastre rămân integritatea, performanța, profesionalismul și transparența. Nu vom face compromisuri, alianțe circumstanțiale sau jocuri politicianiste ieftine. Ne vom bate pentru interesele fiecărui arădean, pentru fiecare localitate din județ, pentru fiecare cartier din municipiu, pentru că lupta noastră de abia începe. Nu vom lăsa nesancționat niciun abuz al administrației PNL, la fel cum vom face tot ceea ce este omenește posibil, pe cale legală, pentru a ne impune proiectele dedicate acestui oraș și județ drag. Este datoria noastră față de oameni. Pentru că despre asta va fi de azi înainte. Despre și pentru oameni.”

Mihai Fifor
Președintele Organizației Județene PSD Arad

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: CJ Arad, CLM Arad, Mihai Fifor, opozitie, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Consilierii PSD pe locuri eligibile în CLM, George Pribac și Emilian Pintea, renunță la mandatele lor în favoarea Csillei Aur
Articolul următor
NIȘTE MASOCHIȘTI: „29 de turiști, veniți din toate colțurile țării” au fost plimbați prin Arad ca să vadă cum cad pereții pe noi!

1 comentariu. Leave new

  • Domnule presedinte cred ca traiti in alt judet ,dumneavoastra ce opozitie sa faceti atunci cind aveti piatra de moara agatata de git cum este marele sef al nostru de campanie Florin Tripa ,va rog din tot sufletu ca un membru vechi faceti ceva si eliberati acest partid de acest om ,daca va fi lasat fara lesa asta va va musca.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie