Nici fetele de 10 la Bacalaureat n-au scăpat de „ședința foto cu maimuța”

bilcea
Distribuie:

Deși i s-a atras atenția că sintagma „Arădeni cu care ne mândrim” nu-i aparține ci este preluată din Anuarele  UAV ( 18 volume), care au apărut începând cu anul 2000, penibilul Sergiu Bîlcea continuă s-o folosească și să-mpartă fițuici, cică „diplome”. Nici fetele de 10 la Bacalaureatul din acest an n-au fost scutite de „ședința foto cu maimuța” pe scena Teatrului de Vară. Aceste fete excepționale  merită într-adevăr aprecierile tuturor, dar merită și să nu-și asocieze imaginea publică impecabilă cu cea a unor impostori agramați. Dincolo de fotografii și diplome, penibilul a continuat. Li s-au „dăruit” (era să zicem donat) cărți… n-ar fi fost un lucru rău, dacă acele cărți erau unele valoroase din toate punctele de vedere. Dar să-i „dăruiești” unei fete olimpice la Limba și literatura română (Denisa Ștefea a luat premiul II și un premiu special la etapa națională a OLLR din acest an), un exemplar din ceva combinație între mizerie și broșură de partid, este de-a dreptul insultător. Și asta numai prntru că le ai pe stoc, că nici măcar toți membri PNL și simpatizanții din țară și diaspora n-au fost curioși să le cumpere. Fetelor, vă rugăm să ne iertați pentru că le-am permis unor asemenea specimene să se ridice deasupra tuturor…

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru elevele de 10 la Bacalaureat!

Elevele de 10 la Bacalaureat au primit public aprecieri și diploma „Arădeni cu care ne mândrim” din partea deputatului Sergiu Bîlcea, pe scena Teatrului de Vară! Denisa Ștefea și Ioana Paul sunt absolvente ale Colegiului Național „Moise Nicoară”.

„Prin rezultatele excelente, sunt un exemplu și o sursă de inspirație pentru tineri. Îi felicit pe toți cei care au promovat examenele în această vară, pe toți elevii care s-au pregătit bine și au primit note mari, chiar dacă nu 10 curat. Avem nevoie de tineri bine pregătiți, de profesioniști adevărați pentru a construi o societate performantă!”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

Momentul de recunoaștere publică a meritelor elevilor de 10 pe scena Teatrului de Vară de către deputatul Sergiu Bîlcea împreună cu vicepreședintele CJA, Ionel Bulbuc, a devenit deja o tradiție.

bilcea diplome scaled

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: Bacalaureat, Diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, Elevii de 10 la BAC 2023, Sergiu Bilcea
Distribuie:
Articolul anterior
Tânără lovită pe trecerea de pietoni, pe Calea Iuliu Maniu
Articolul următor
[O CARTE DE PE RAFT] Roger Scruton – „Despre natura umană”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie