O altă reunire cu mutre noi! Numai mutre noi!

uta la reunire
Distribuie:
Nici reunirile astea nu mai sunt ce-au fost altă dată.

Normal, având în vedere că și arena „Neuman” s-a updatat. Pe vremuri, ne strângeam 10-15 băieți ce scriam, ne bucuram – prima dată noi între noi – că ne vedem (cu o bere la „Țînțarul”), apoi ne bucuram că-l vedem pe „mister” Popică – Doamne iartă-l – sau pe Marcel Coraș, chiar pe Gigi Borugă. Ne îmbrățișam cu nea’ Todor Gherle, cu Laci Korosi, care ne întreba „ce faci, tati?”. Și ei se bucurau că ne văd, toți eram zâmbitori, treceam repede chiar pe caterincă. Dădeam „cuba” cu băieții care intrau în vestiar, majoritatea fiind de-ai noștri, arădeni. Ne mai întrebam, „bă pe ăsta de unde-l știu, la cine a jucat?”, sau ne bucuram că la „noi” în vestiar se dezechipa o mutră care ne-a făcut zile grele pe bătrâna noastră arenă, cu echipa de unde a venit.Urmăream „dezmorțirea”, apoi la final, liber la discuții, interviuri, poze.


Azi – miercuri – s-a-ntrunit UTA.

La vestiarele de sub noul (că încă-i nou) Neuman, mai greu să ajungi. Pe ICRTI nici n-are rost să mergi. Că e cortina pe gard. Bine, un jurnalist german îmi povestea că cei de la „Bild”, au acces câteva minute la antrenament, apoi au și la final un timp în care pot vorbi „la liber” cu cine vor din vestiar. Și când nu au acces, tot își fac. Se urcă pe unde pot, dau drumul la dronă, taie pânza din gard, da scot poza, sau informația dorită. Dar bine, ăia o fac la Bayern! Și scriu la „Bild”, pe „oiro”!


Na nu-i bai, de reunirea vorbeam, nu?

Nu scriu și eu aici, că au fost azi prezenți „$&*” jucători și a fost și ăla, băh! Că eu comentez un pic adunarea, nu fac știrea, că e peste tot pe „FB”. Da zic, că „coach” a venit mai repede, în weekend la Arad și și-a rezolvat ce-avea el lăsat ca primă temă în caietul de reunire. Adică a semnat pe încă un an, a lămurit cu „cașul”, că merită Mircea, nu?

A lămurit și care-cum deschide ușa la vestiar, care-cum intră acolo și cine are dreptul să spună ceva după ce intră, dar numai după ce ridică mâna. Și asta-i bine! A mai anunțat coach că schimbă el ceva prin staff, fiind vizat „responsabilul cu fuga”, da asta înseamnă să fii om cu principii și să ți le impui, după ce un an ai demonstrat că ai dreptul să-ți ceri dreptul.


Lotul, haaai să fim serioși!

Dar la reunire e chiar super, față de ce-am avut anul trecut pe vremea asta. Portari, cei vechi, unul novice, dar s-a dat anunț pentru post. Și variante sunt. Oh, bine ar fi să-l luăm (și) pe Gurău! Zic un nume, dar ăștia înalți cu brațe lungi îmi plac. Că de-al nost „T-Rex”… Și-a făcut el treaba, dar e timpul pentru „goodbye!”. Băieții cuminți, cu contract până pe 30 iunie, au venit și ei. Sau el, deocamdată. Că s-a scris cine a strâmbat din nas la noul salariu și cine are deja bagajul cu noul echipament pregătit. Fain băiat, Stolnik. Viszlát Marko!

Vestiarul s-a umplut cu puști (copii, nu arme!). La număr, 22! Și nu i-am pus la calcul pe „underii” ce-au apucat să joace sezonul trecut: Iurasciuc, David, Stanciu și Calotă. Din „senatori”, doar patru: Benga, Trif, Fabry (cireașa de pe tort) și Mihai. Nu-i pun niciunde pe portarii Iacob și Kucher, pe Stahl și pe Stolnik-bácsi. Și în vestiar, mai au loc rezervat: Diogo, Conte, Pedro, van Durmen și Imoh, că ăștia au „țidulă cu parafa lui boss”. Cât despre Lawrence, Omondi și Luckassen, e de discutat. Primul, să vedem, că sunt variante pentru fundaș stânga, la doilea, s-a pozat săracul cu echipamentul altei echipe…În cazul lui, ce să zic. Ori n-are ținere de minte și a uitat culorile pe care le-a îmbrăcat, ori se crede sculă c-a dat și el „două centrări bune” la UTA și acum „își dă telefoane singur”, vorba lui Ovidiu Păcurariu, Doamne iartă-l și pe el! Iar Luckassen, are oferte, pe bani și-i normal să nu mai stea pentru „coach”. Sau pentru Imoh, chiar dacă ăsta i-a ridicat evoluția. Sanchi! E și Adi Petre aici, încredere Adi și hai, că poți! Lăsați-l în pace, cârcotașii!

Vedem ce-o fi până pe sâmbătă, când UTA în forma „under”, plus cei cu contract, va da un amical cu Pecica, la ei pe teren. La 11,30. Și pentru că mai am loc, vă scriu – hai, treacă de la mine – și cine-o fost astăzi la adunare. Asta ca să rămână pentru atunci când se va prezenta lotul, înainte de prima etapă din Superliga.


Deci, notați:

Iacob, Kucher, Blaga – portari
Benga, Stolnik, Trif, Iurasciuc, Anișorac, Bărbat, Joldea, Băloi, Tătaru – fundași
Stahl, Fabry, Mihai, David, Cibi, Vîlcu, Ekmekci, Bădău, Nica, Andrieș, Ristin, Țăroi, Popa, Ghindovean, Innocenti, Samson, Stanciu, Calotă – toți mijlocași!
Petre, Kyrychenko, Dragoș, Borcea, Cristea – cât de cât atacanți.


 

Categorie: Sport
Etichete: lotul UTA, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Am căutat și n-am găsit nici urmă de DOROBANȚI în KISIRATOS | Șovinismul este cheia unei Cutii a Pandorei pe care am deschis-o în plină campanie electorală pentru ca s-o înțelegem mai bine ulterior…
Articolul următor
Biblioteca Județeană Arad: A 26-a ediție a Très Court International Film Festival: bun venit în Absurdistan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie