O mișcare bună în primul joc amical din acest an! FC Ajka – UTA: 0-1 (0-1)

uta la mako cu fc ajka
Distribuie:

A venit și rândul ca după serii de alergări și exerciții în sala de forță, băieții antrenați de Mircea Rednic să se bucure și de jocul cu mingea, pentru asta deplasându-se în Ungaria, la Mako. Pe terenul sintetic al academiei din orășelul aflat la 70 de kilometri de Arad, UTA a întâlnit FC Ajka, grupare aflată în subsolul clasamentului ligii secunde maghiare.


Antrenorul Mircea Rednic a fost interesat să-și restabilească relațiile de joc, cei trimiși în teren având ca prime teme pasele, așezarea cât mai atentă în teren și încercările de a pune în poziții de finalizare pe cei din avanposturi. Așa s-a născut golul marcat de UTA în prima repriză, după o combinație pornită pe stânga, mingea a fost cerută pe centrul liniei defensive (avansată spre mijlocul terenului) de către Stolnik, acesta a dat mai departe lui Căpușă, care a avansat, a intrat din bandă spre centru (specialitatea lui), a pasat în marginea careului lui Marku, iar acesta a verticalizat pe culoar spre Cooper care a marcat de la 12 metri, puțin lateral stânga. În rest repriza a fost una cu UTA mai tot timpul în jumătatea adeversă, FC Ajka fiind o echipă modestă și pentru eșalonul secund de la noi. Maghiarii au uzat de jocul specific în forță, fiind tot timpul câte trei „celești” (culoarea echimentului) în preajma celui ce avea mingea la UTA. 

uta in ungaria

Cu o garnitură schimbată complect după pauză, UTA a scăzut ca dominare, gazdele ajungând la rândul lor în careul lui Iacob. Jocul a fost mai deschis ca în prima parte, dar diferența de nivel s-a văzut lejer, UTA fiind în majoritatea timpului, echipa care chiar s-a jucat, s-a antrenat. Pe ultimul sfert de oră, cei de la Ajka au ieșit mai curajos pe atac, iar arădenii au jucat atent pe defensivă, unde centrul a fost acoperit de un cuplu inedit, Stroungis-Conte. Dar grecul nu s-a mișcat rău, mai ales la jocul cu minge. La fizic s-a văzut că mai are de recuperat, dar cine știe, poate deveni un pion atât de necesar în acest compartiment. 

Așadar un antrenament util, cu o echipă care și-a utilizat la maxim calitățile, atât cât au fost ele. 


Repriza I: UTA (antrenor Mircea Rednic): Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Trif – Marku, – Pop, Fabry, Ofosu – Cooper.
Repriza II: Lungu – Iurasciuc, Conte, Stroungis – Diogo, Freitas, Stahl, Micovschi(c), Dumitrașcu – Stanciu, Kyrychenko. Au mai intrat: Vraciu și Ekmekci.


 

Categorie: Sport
Etichete: amical, FC Ajka, UTA Arad, Vali Viski
Distribuie:
Articolul anterior
RECTORI (UNII PLAGIATORI DOVEDIȚI) CU ASPIRAȚIE (CONTINUĂ) LA FUNCȚIE UNIVERSITARĂ
Articolul următor
Un microbuz care transporta 9 persoane a rămas blocat sub podul din Grădiște. O persoană a fost transportată la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie