„Ofer un mărțișor” – întâlnire cu Livia Mateiaș la Podul de Poveste Timișoara

podul de poveste
Distribuie:

Primăvara aduce nu doar raze calde și flori, ci și oportunități de a ne conecta mai profund, de a descoperi și împărtăși talentele noastre. În spiritul acestei schimbări, comunitatea Croșetăm Povești și Poduri anunță un nou proiect denumit Crossroads, care își propune să exploreze intersecțiile dintre drumurile noastre și să creeze puncte de întâlnire semnificative între oameni.


„Tu ce ai de oferit?” este întrebarea lansată de comunitate,

invitându-i pe toți cei interesați să se alăture la Podul de Poveste în data de 1 Martie, între orele 16:00 și 18:00 la Parcul Uzinei din Timișoara. Scopul acestei întâlniri este să împărtășiți mărțișoare, gânduri, idei și zâmbete, creând astfel o atmosferă propice pentru schimburi autentice și inspiraționale.

Punctul central al proiectului Crossroads este implicarea comunității în organizarea a cel puțin 5 ateliere creative, desfășurate la Podul de Poveste în parcul Uzinei, în perioada mai – iulie 2024. Organizatorii își doresc ca aceste ateliere să fie ghidate de membrii comunității care doresc să-și împărtășească talentele și să inspire alți participanți.


Cu un apel către toți cei dornici să devină mentori în cadrul acestor ateliere, comunitatea încurajează trimiterea de mesaje cu idei creative și inovatoare.

„Dorim să aflăm care sunt punctele forte ale fiecăruia și să le transformăm în experiențe educative și distractive pentru toți cei interesați.”

Cu cât sunt mai originale propunerile, cu atât mai mare este șansa voastră de a fi selectați”, declară organizatorii, subliniind dorința lor de a aduce în prim-plan idei inovatoare și pline de inspirație.

Întâlnirea de pe 1 Martie se anunță a fi nu doar o ocazie de socializare dar și un moment în care să vă faceți cunoscute talentele și să vă implicați într-un proiect comunitar care își propune să aducă lumină și creativitate în Parcul Uzinei din Timișoara.


Un proiect artouching în colaborare cu Nadace Via.

 Linkul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/ZttYQSaG .


 

Categorie: Timiș
Etichete: 1 Martie, Livia Mateiaș, ofer un martisor, podul de poveste, stiri timisoara, timisoara
Distribuie:
Articolul anterior
Cine intervine atunci când statul o dă în bară? | Asociația Casa Bună – despre spiritul civic și o altă perspectivă asupra educației
Articolul următor
 29 Februarie – Ziua Internațională a Bolilor Rare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

petrolul uta large

ERA LOC DE MAI MULT… Petrolul – UTA: 1-1

PETROLUL – UTA: 1-1 (1-0) Au marcat: Grozav (11) – Micovschi (82) 22.04.2024, ora: 19,00, stadion: „Ilie Oană”, temperatura: 12°C, spectatori: 5120. Petrolul (antrenor Laszlo Balint): Zima – Hanca, Papp,…