Podcast @criticarad.ro. Episodul 15 | Despre Yoga Ezoterică Integrală

podcast yoga
Distribuie:
PODCAST @criticarad vă oferă episodul 15, un episod despre yoga. Am ales acest subiect pentru că auzim tot mai des acest cuvânt yoga.

În acest podcast îi vom avea ca invitați pe Groza Dorina și Felix Bordea care ne vor introduce în tainele acestei practici și acestui stil de viață. Vom afla ce este yoga, cum se practică și care sunt beneficiile.


Dorina Groza , profesor de fizică care o experiență vastă, ea practicând yoga de o mare perioadă de timp. Felix Bordea este de meserie programator și practică yoga de peste 20  de ani. Ambi invitați au o experiență în domeniul yoga .

Fundația Hermes este o fundație care susține cursuri de yoga intensiv superior.

Putem considera pe bună dreptate că yoga este un imens tezaur, o comoară spirituală a umanității, pe care fiecare dintre noi suntem invitați să o descoperim și să o fructificăm.

Yoga este un sistem eminamente practic care, prin profunzimea și dezvoltarea sa, nu are termen de comparație pe această planetă. Acest sistem cuprinde metode specifice care ne permit să ne armonizăm trupul, să dobândim o perfectă stare de sănătate, să ne relaxăm, să ne încărcăm cu energie, să ne antrenăm diferite capacități și abilități fizice, psihice, mentale, sufletești și spirituale.Conferința de deschidere a cursului de yoga ezoterică integrală va avea loc miercuri, 11 Octombrie, ora 17:30, la Hotel Continental Forum, Bd. Revolutiei, nr.78.

În cadrul conferinței de deschidere a cursului de yoga puteți afla răspunsul la întrebările:Ce este yoga? De ce avem nevoie de yoga în viața noastră?

Cursul propriu-zis de yoga va începe la data de 16 octombrie, și va avea loc în fiecare luni de la ora 17:30 , prima lună de curs fiind gratuită.Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii la numărul 0737 209 400.Citiși și : Podcast @criticarad.ro. Episodul 14. Despre arte marțiale vechi și corespondența lor cu prezentul


Categorie: Podcast
Etichete: cursuri yoga arad, podcast criticarad, yoga, yoga ezoterică
Distribuie:
Articolul anterior
[RECENZIE] La capătul versului – Eugen Barz
Articolul următor
Amplasamentele pentru desfăşurarea comerţului ambulant cu flori în zona cimitirelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Nu am găsit niciun rezultat.