Se dă startul la Ghioroc Summer Fest 2023

img 20230617 140414 1
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Deschiderea festivalului Ghioroc Summer Fest va avea loc în data de 18 iunie, începând cu ora 15:00.

Este cea de-a 12-a ediție, iar organizatorii pregătesc multe surprize pentru această vară. Pentru deschidere vor fi prezenți DJ PAO și DJ MIKE KROSS, care vor mixa muzică acolo pe plajă.

„Îmi doresc ca an de an să creștem valoarea și recunoașterea națională și internațională a plajei de la Ghioroc, care devine un reper turistic major al județului Arad. Parteneriatul cu studenții de la Universitatea «Aurel Vlaicu» este de lungă durată și contribuie din plin la acest proiect, Summer Fest”, a declarat Corneliu Popi-Morodan, primarul comunei Ghioroc.

Ca și evenimente notabile, în data de 15 iulie va avea loc NOAPTEA DJ-ILOR, prima petrecere mare care se va ține acolo pe plajă. Cea de-a doua mare petrecere se va ține în 19 august, fiind vorba de VIBES BY THE LAKE.

Închiderea festivalului va fi în data de 3 septembrie.

„Fiecare weekend va fi însoțit de bine-cunoscutele activități, spuma party și color fight. Noi ne dorim ca anul acesta să reușim să facem cât mai multe activități, cât mai diverse, de la activități sportive până la activități creative, care să aducă zâmbetul și voia bună pe fețele oamenilor care ajung pe Ghioroc”, a afirmat Lorena Kiss-Kasza, vicepreședinte la Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad.

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Ghioroc Summer Fest 2023, Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Setea pentru poezie a fost mare anul acesta. În dialog cu DIANA CORNEA și RALUCA BOANTĂ, poete din tânăra generație, la „Discuția Secretă”
Articolul următor
Proiectul U.V.V.G. „Grădinița verde”, la final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…