Artiști de top la CODRU Festival 2023. Organizatorii caută voluntari entuziaști

codru 1 scaled
Distribuie:

Codru Festival, care va avea loc între 25 – 27 august, langă Timișoara, aduce artiști variați și, ne permitem să spunem, de top, pentru toate gusturile, combinând partea mai underground a muzicii cu mainstream-ul.

Astfel, vor urma pe scenă: Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, Paraziții, Șatra Benz, Coma, Implant pentru Refuz & Quartet, Dirty Shirt, Luna Amară, Amuly, Culture Shock, Alex Super Beats, Cred Că Sunt Extraterestru, FC DNB, Fox Stevenson, Ian, Modstep DJ Set, Oscar, Ada Milea, E-AN-NA, Fără Zahăr, HVNDS, Mircea Vintilă, Spitalul De Urgență, Țapinarii și mulți alții…

Însă Codru caută voluntari plini de entuziasm care vor să participe și să traiască alături de echipă aventura completă a organizării celei de-a treia ediții a festivalului. Se poate înscrie oricine, indiferent de vârstă sau locație, până în ziua festivalului, la acest formular.

Anul trecut, festivalul s-a bucurat de implicarea a peste 200 de voluntari pentru ca experiența celor patru zile să fie așa cum merită fiecare participant. În total, peste 25 de mii de oameni au cântat și dansat la Pădurea Bistra, lângă Timișoara.

Energia a zeci de mii de participanți și a sute de persoane implicate în organizarea lui a adus singura nominalizare din anul acesta, a unui eveniment din România, în cadrul European Festival Awards la categoria Best Medium Festival in Europe. După votul publicului și al juriului, format din experți culturali din mai multe țări europene, CODRU Festival a urcat pe lista celor mai bune 10 festivaluri.

Categorie: Lifestyle
Etichete: codru festival
Distribuie:
Articolul anterior
[Evaluarea Națională 2023] Subiectele de la Limba și Literatura Română
Articolul următor
Peste 200 de elevi arădeni au absentat la proba scrisă la limba Română, la Evaluarea Națională 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie