S-a lăsat bezna în capul lui Bimbo! Primarul din Livada a început să-și facă teren de fotbal de unul singur și a săpat deja un șanț lângă cel oficial… din „dușmănie” pe Gio și pentru că vrea să „CONTINUĂM SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ”

livada 5
Distribuie:

Accidentalul primar de Livada, „prietenul nostru” Bimbo Iosif,  ne uluiește din nou cu ințiativele sale. Certat cu toată lumea, dar, în sinea lui, convins că va câștiga încă un mandat de „fruntaș al comunei”, s-a apucat să sape, cu utilajul din dotarea sa personală, un teren de fotbal paralel (la propriu!) cu terenul oficial, pe care se antrenează și joacă echipa locală și „Viitorul” lui Gio.


Pe terenul de fotbal aferent bazei sportive din Sînleani joacă echipele Șoimii Livada (Liga a V-a) și Viitorul Arad (Liga a IV-a, cu șanse de promovare)… și nu se înghesiuesc, după cum se poate concluziona cu ochiul liber

teren fotbal livada sanleani – doar că Bimbo s-a certat cu Giovanni Catanzariti (ne-am fi dorit să asistăm la acel moment!), pe care nu mai vrea să-l lase să joace acolo din motive doar de ei doi știute. Așa încât, fără proiect, fără autorizație de construcție, fără vreun discernământ care să poată fi înțeles de o minte normală, a „început lucrările” la obiectivul care s-ar putea concretiza în „Bimbo Arena” dacă lucrurile ar merge în direcția gândită de el, și a început – cum se începe în asemenea situații – prin a săpa un șanț.


„Pur și simplu s-a pus să sape, cu excavatorul lui, pe domeniul public al comunei”

– ne informează… opoziția (respectiv, toți locuitorii din zonă), trimițându-ne fotografii cu „șanțul lui Bimbo”:


Candidatul PNL pentru alegerile din 9 iunie care ne propune să „CONTINUĂM SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ” încă patru ani cel puțin, se va alege cu o plângere din partea consătenilor pe care nu i-a consultat… nu a tuturor, pentru că, din câte observăm, are și o echipă care îi susține, cel puțin fotografic, ideile.

 


CLICK AICI pentru a (re)citi articole asociate (care demonstrează inteligența administrativă… avangardistă a lui Iosif Bimbo)

 

 

Categorie: Pamflete
Etichete: Bimbo Iosif, Livada, sanleani, stadion de fotbal
Distribuie:
Articolul anterior
[RECENZIE] GHEORGHE SCHWARTZ | CONVOIUL: Înăuntru (în trupul șarpelui), Afară și (din nou) Înăuntru (I)
Articolul următor
Un autoturism parcat în curtea unei societăți comerciale, pe Calea Aurel Vlaicu, a luat foc

3 comentarii. Leave new

 • avatar of un cetatean
  Un cetatean
  24 aprilie 2024 13:35

  De ce nu sesizati ITM? Este totusi o ilegalitate. Eu nu.l votez in veac. Ne.am saturat de mutra si nesimțirea lui Bimbilică.

  Răspunde
 • Cînd am citit articolul dumneavoastră ma-m speriat dar am văzut că a fost trimis de opoziție și atunci sint liniștit, de unde ști că Bimbo nu o sa câștige, vă încredeți în vorbele opoziției !!?

  Răspunde
  • Nu „ne încredem” în nimeni până la probe – iar la Bimbo avem suficiente încât să credem aproape orice. Fiecare e în opoziție cu cineva / ceva. Dumneavoastră, de exemplu, observ că sunteți în opoziție cu gramatica limbii române – dar chiar și-așa, vă credem dacă veniți cu dovezi că „m-am” se scrie „ma-m”, „știi” se scrie „ști”, iar semnele de punctuație se pun în funcție de ora la care scrie autorul și au reguli facultativ-ignorabile.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…