UTA dă tot mai mulți tineri NAȚIONALEI! Rareş Deta şi Cătălin Vulturar au fost selecționați pentru amicalele cu Grecia

uta under 15
Distribuie:

 

Rareş Deta şi Cătălin Vulturar sunt tinerii care vor reprezenta gruparea UTA sub tricolor în perioada imediat următoare.

Rareș Deta a fost selecţionat de Dan Oprescu la România Under 19. Tânăra reprezenativă va susţine o dublă amicală în compania selecţionatei similare a Greciei. Cele două meciuri se vor disputa pe pământ elen, pe 12 respectiv 14 februarie.

Vulturar a fost chemat în efectivul României Under 16. Program de pregătire al selecţionatei conduse de Adrian Văsîi include două confruntări cu reprezentativa Ciprului. Întâlnirile se dispută pe 5 şi 7 februarie, în „patria Afroditei”.

Component al echipei naţionale Under 18, David Miculescu a fost chemat şi el de Laurenţiu Roşu la o acţiune de pregătire. UTA a solicitat ca atacantul să rămână la Arad, Ionuţ Popa şi a primit înţelegere din partea forului de la București.

Să mai spunem că primul amical al acestei săptămâni,programat de Ionuț Popa se va desfășura marți de la ora 11 pe arena din Aradul Nou în compania celor de la Gloria Cermei. La mijlocul acestei săptămâni de la aceiași oră și în același loc vine Crișul Chișineu Criș.

Categorie: Sport
Etichete: Cătălin Vulturar, Crișul, dan oprescu, david miculescu, grecia, Ionut Popa, Rareş Deta, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
[VIDEO] Un HOȚ de 52 de ani din Lipova, cu mandat EUROPEAN de arestare, a fost prins și FILMAT furând un telefon mobil din buzunarul unei arădence
Articolul următor
„FAKING NEWS” DIRECT DE LA PRIMĂRIE avem de la „campionul prostiei din Epoca Falcă” – nimeni altul decât Călin Bibarț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie