„FAKING NEWS” DIRECT DE LA PRIMĂRIE avem de la „campionul prostiei din Epoca Falcă” – nimeni altul decât Călin Bibarț!

bibart chicago
Distribuie:

 

Faking news n-aveam până acum de la Primărie… în rest aveam de toate – iar acum avem și faking news… ba chiar știm mai bine decât indienii care au inventat genul „cu ce se mănâncă”!
Mulțumită lui Bibarț.

Când cercetătorii zonelor obscure ale facebook-ului, care locuiesc în State, au fost pe acolo sau măcar s-au uitat la multe poze și filme în viața lor, au observat statusul cu poză pe care și l-a pus sâmbătă viceprimarul Aradului, Călin Bibarț… nu putem ști exact în câte feluri au pleznit de râs – dar sigur au pleznit de râs!

La 10.56… trezit mahmur-rău bag sama (ar fi singura lui circumstanță atenuantă), într-o sâmbătă în care nici măcar nu ningea și nici vorbă de zăpadă (era o căldură-n oraș de transpirai sub bască),  de nimeni întrebat… așa… în timp ce deschidea frigiderul, a postat de pe XS-ul de serviciu o frază însoțită de-o poză care… pe bune… dacă s-ar scrie vreodată o „Istorie a prostiei în Aradul lui Falcă” – Călin Bibarț ar fi CORIFEUL – chiar dacă „doar” șef peste aripa „poeți tâmpiți ai regimului”!

Iaca statusul și iaca poza:

„America , orașul Chicago la 48 de ore după oprirea zăpezii și primaria nu deszăpezește … așa ceva 😜😜😜 !!”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1167173263445487&set=a.109620859200738&type=3&theater

Logic că postarea a devenit virală și logic că au început să râdă oamenii de el ca de ultima curcă, niște cetățeni curajoși și de bună credință (cărora, de altfel, li se rupe de Aradul ăsta, cu Bibarțul lui cu tot – da-i doare fake-ul, în sine!) și să-i explice, ca la orbeți, că (o scurtez) „vezi că poza-i din iarna 2010-2011 și nu-i din Chicago, e din New York, tâmpitule” – dar el… iaca-i marți, și încă tâmpenia-i tot pe wall… tot mai multe „haha”-uri face și tot mai mulți dau share… să le facă ziua mai amuzantă prietenilor sau să le dea încă un motiv s-o taie din Arad. (Am salvat câteva în galeria foto atașată)
Îi zice un om… cu cea mai bună intenție și ca să priceapă orice absolvent de silvicultură la Suceava „That looks like New York🤔. In Chicago the last time we had that much snow was during the February 1-2, 2011 snowstorm, but the city plowed the main roads within hours and side streets by next day🙂” – și-i dă și screenshot, ca la retardați… da` el… „Batman!” – nu și-o șterge și nici nu-și cere scuze că-i prost!

Ni screenshot… direct din Chicago i-o trimis omul:

chicago

***

Pe surse am auzit că „nu-l mai sună Nașu – și de aia face tâmpenii!”

No… pe ăsta cică „vrea Falcă să-l lase în locul lui!” – după cum știe tot membrul PNL Arad… din Micălaca la New York și, iată, de-acum și din Chicago!

…………………………………………..

P.S.: Profit de acest moment plin de umor cinic și-i răspund unei slugi căruia i-am cenzurat comentariul la articolul ĂSTA – în care am titrat esența unui comunicat de căcat al Primăriei drept  „Iată un nou mod prin care Primăria Arad face mișto de noi… subtil: „A început acţiunea „Străzi curate”! – și care m-a luat cu „ai luat comunicatul primariei si i-ai dat titlu ampulea da’ ti-a fost lene sa dezvolti subiectul: de ce/ cum ai ajuns la concluzia ca e bataie de joc?! Dupa mintea ta de pseudointelectual, cam cand se curata strazile? Sau tre’ sa dea buruiana pe marginea bordurilor sa-ti dai Tu, maria ta, seama ca e mizerie si praf pe strazi.
Sau cum?! Aveai pregatit la naftalina articolul de anii trecuti despre mizeria stradala de dupa ninsoare si ti-a stricat faraonul calculele?!”
No vezi bă, *ulă… de ce ziceam că face Primăria mișto de noi: că-i condusă de d-ăștia ca Bibarț consiliați de tine!

Categorie: Pamflete
Etichete: Calin Bibart, chicago, faking news, New York, pamflete, pandelea radu
Distribuie:
Articolul anterior
UTA dă tot mai mulți tineri NAȚIONALEI! Rareş Deta şi Cătălin Vulturar au fost selecționați pentru amicalele cu Grecia
Articolul următor
(Inclusiv) celor de la USR „li s-a pus pata” pe JEGUL de lângă calea ferată care „taie” Micălaca

5 comentarii. Leave new

  • Luci…spune-i lu mUe ăla ce o comentat că nu o învățat nimic de pe unde o lucrat. Și lu ăla la care Îi susține să sugă pe maț la negrii până respiră. Un idiot de la Târnova, unu pe Xanax de 0.5 , unu ce-i rezerva *uli lu un „derutat” de la a-lde’ și un birtaș din Pecica care îs ” prezentați” de un falimentator de ziare or ajuns să conducă un județ, da ce-i mai nasol îi că niște unii îi și ling în*Ulă! Ba îi și votează! VAI DE *ULA VOASTĂ’ DE PULIFRICI CARE ÎI MAI VOTAȚI!

    Răspunde
  • FAKING NEWS sau FALKING NEWS?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…