[ACTUALIZARE] În „REPLICA” sa la acuzațiile care i se aduc, primarul Nădlacului CONFUNDĂ TERENURILE – dar deschide o altă „cutie a Pandorei”: celălalt bloc care putea fi ANL!

marginean
Distribuie:

 

Replica primarului Ioan Radu Mărginean la acuzațiile pe care i le aduc nădlăcanii privind opoziția sa la construirea unui bloc ANL este de un comic involuntar ce stârnește râsul și plânsul împreună: PRIMARUL CONFUNDĂ LOTURILE LA CARE FACEM REFERIRE în articol… după care ne acuză că ne opunem dezvoltării.

„Fundația din centrul orașului Nădlac – subiect de campanie electorală!

De la Revoluție încoace a fost un loc oribil care strica imaginea centrului orașului iar acum când s-a construit un bloc de locuințe și s-a deschis magazinul PEPCO a devenit o problemă pentru unii, care puteau rezolva această problemă cu mult timp în urmă, dar nu a fost nici un interes.

Doresc să lămuresc de ce nu s-a construit bloc ANL pe acel teren.

Din adresa 854/2018 SEMNATĂ de către domnul VICEPRIMAR Somrak Dusan reiese clar că pe acel teren exista o fundație bloc a cărei dezafectare presupunea un volum mare de lucrări și costuri mari iar în cazul dezafectării procentul de ocupare a terenului ar fi fost doar de 20%, suprafață insuficientă pentru realizarea de locuințe colective.

Răspunsul de la ANL a fost că obiectivul de investiție nu se mai poate menține la finanțare din cauza fundației.

Sunt acuzat că din cauza mea nu s-a construit bloc ANL deși din documentele din poze reiese foarte clar de ce nu s-a făcut bloc ANL.

În aceste condiții era normal să caut o altă soluție, pe care am și găsit-o, adică construirea unui bloc de locuințe și spații comerciale.

Acum se pare că problema este: DE CE s-a construit blocul?

– Era mai bine pentru unii să lăsam locul în paragină.

– Era mai bine dacă nu încasam nici un ban pentru acea fundație.

– Era mai bine să nu încasăm impozite și taxe, care acum după construirea blocului și deschiderea magazinului Pepco reprezintă venit anual pentru bugetul local.

– Era mai bine să nu creăm 15 locuri de muncă.

– Era mai bine să nu putem cumpăra produse foarte ieftine.

– Era mai bine să nu aveam o parcare generoasă în spatele blocului.

–  Era mai bine să nu existe apartamente noi de vânzare sau de închiriat.

–  Era mai bine dacă nu făceam nimic!

P.S. Voi reveni cu lămuriri și pentru alte obiective…”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1243671259321683&id=100010364611584

Ei, bine, domnnul Mărginean face o confuzie demnă de cauze mai bune!

Articolul nostru se referea strict la clădirea abandonată din centru orașului, care putea fi transformată în bloc ANL sau accesate fonduri europene pentru diferite utilități, dar să rămână în patrimoniul orașului – să nu fie înstrăinată, deci…

Însă subiecul abordat de dumneavoastră (eroarea e intenționată sau nu?…) este la fel de interesant!

„Ce nu știu cetățenii orașului nostru este că în anul 2017, luna februarie, consilierii locali v-au pus la dispoziție suma de 100.000 de lei pentru a realiza, pe acea fundației pe care, pe bună dreptate, o numiți urâtă, un teren de sport multifuncțional pentru copii… dar banii nu au fost cheltuiți nici măcar acum, în perioada campaniei electorale.” – ne informează cunoscătorii buni ai acestui subiect.

Localnicii ar trebui să știe că s-au oferit de către investitorul care care a construit blocul de pe fosta fundație, în scris (adresa nr. 6703), 2 apartamente complet finisate orașului Nădlac.

76f23bc5 3725 4157 8262 e420d39786ff

Chiar Radu Mărginean afirma în ședința CLO Nădlac din 02.11.2017 că OFERTA ANL NU ESTE UNA SIGURĂ. În concret – dumneavoastră, domnule primar, ați refuzat aceste două oferte venite din partea statului și a comunității și ați propus realizarea unui bloc de către o persoană privată. Toate ar fi fost în regulă și în acest caz, dacă privatul nu oferea aceste apartamente în scris și dvs., în ședințele CLM, nu ați fi promovat asiduu acestă ofertă, afirmând că „oferta este una fermă”!

20a343d4 8387 432f 9787 1727154ac40c
Ceea ce e suspect de dubios e că, până la urmă, Nădlacul s-a ales cu o sumă de 29.000 de euro – adică nici măcar valoarea fundației!

Cui anume aveau să le fie destinate aceste apartamente?! „Oare chiria încasată de doamna colegă de partid, Sanda Roskos, de la magazinul Pepco, nu era mai utilă în vistieria orașului? Dacă orașul rămânea cu cele două apartamente propuse de investitor, oare cei 600 de euro încasați lunar de Primărie din închirierea apartamentelor, nu era o sumă interesantă?… măcar pentru a acoperi o parte din salariile nesimțite plătite zecilor de angajați… dintre care o bună parte vin la serviciu câteva ore pe zi?!” – vă întreabă alegătorii… concret și punctual!

…………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (15 septembrie, 2020) Nădlac – o eternă CIORNĂ la ORAȘUL care ar putea să fie… dacă ÎNTÂMPLĂTORUL PRIMAR MĂRGINEAN și manipulatorul său, contabilul Gondec, nu și-ar dori să rămână așa!

Lipit de granița cu Vestul civilizatOrașul Nădlac, cu cei 7000 de locuitori ai săi distribuiți (chiar dacă nu ideal) pe 133 de kilometri pătrați, lipiți de Ungaria, având o componență etnică, o diversitate de opinii și o deschidere aproape ideal-democratice (e necesară și suficientă statistica:  Români: 44,34%; Slovaci: 42,97%; Romi: 4,93%, Necunoscuți: 4,12%; Maghiari: 2,4%, Altă etnie: 1,21%) merită o soartă mai bună… încă de la distrugerea sa de către tătari, din 1241 încoace.
N-avem de gând s-o luăm cu istoria încă de-atunci (deși n-ar strica, măcar „de alegeri”, să ne recitim trecutul îndepărtat... măcar să comparăm „ce-am fost” cu „ce-am ajuns” și să încercăm să înțelegem „de ce?” – dacă nu de alta) – pentru că la ce ne-ar folosi, în circumstanțele date, „să dăm vina pe morți”… mai ales că, în Nădlac, chiar că despre morți n-ai ce să vorbești decât de bine… „erau cu 10 clase peste noi” – ți-o poate confirma oricine.
Cu viii avem probleme…

Probleme mari, cât RUINELE NĂDLACULUI, care gravitează în jurul Primăriei Orașului

Ioan-Radu Mărginean  a fost ales… cu noroc și din greșeala adversarilor, în demnitatea de primar al Nădlacului pe listele ALDE, în 2016, după un concurs de împrejurări murdare al cărui rezultat l-a surprins cel mai mult pe el însuși. Funcția i-a fost, în acești patru ani, incompatibilă cu calitățile nu atât din punct de vedere legal, cât moral și, mai ales, intelectual: l-a copleștit și a făcut din mediocritatea anonimă care era o submediocritate înfumurată (e suficent să îi studiezi contul de facebook și observi asta dintr-un scroll).
Componența Consiliului local al Orașului (Partidul Național Liberal – 5; Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – 5; Uniunea Democratică a Slovacilor și Cehilor din România – 4; Partidul Social Democrat – 1) l-a favorizat politic… doar că de pe poziția unui partid care nu avea nicio influență dincolo de granițele orășelului de graniță, dar norocul care a dat peste el l-a mai pocnit o dată, la finele lui 2018, când deputatul Eusebiu Pistru, a făcut rost de cei 5 milioane de lei meniți să scape Primăria Nădlac de descinderea comisarilor europeni care, practic, erau cu OLAF-ul pregătit și era chestiune de ore până ce comisarii europeni antifraudă să calce acest peisaj deplorabil și să-l transforme dacă nu în penitenciar, cel puțin în condamnări penale…

campus nadlac

„Primăria oraşului arădean Nădlac va trebui să returneze Uniunii Europene aproximativ patru milioane de lei în 2018, pentru lucrările executate cu bani europeni la un campus şcolar nefinalizat, proiect care a pierdut astfel o finanţare totală de 22 de milioane de lei. Lucrările la campus au început în urmă cu 11 ani şi sunt blocate de peste doi ani, în condiţiile în care administraţia locală plăteşte chirie 400.000 de lei pe an pentru clădiri în care funcţionează şcoli şi care aparţin unor culte religioase.” – scria news.ro în martie, 2018, iar în decembrie a aceluiași an, aradon.ro titra că «Pistru: „Guvernul a salvat Nădlacul de la faliment”»

Norocul l-a părăsit, însă, cu caracter cu tot, imediat după!… Puterea, după cum, se știe, a luat-o-n sus, înspre foștii săi dușmani; a fost lăsat baltă de toți consilierii și, după „lupte seculare care au durat vreo două luni”,  „REFUZAT de PNL, Ioan Radu Mărginean candidează INDEPENDENT la funcţia de primar al oraşului Nădlac” (conform newsar.ro, din 1 februarie, 2020)…
Ulterior „caracterul” l-a îndreptat spre PSD (care, nici ăia, nu-l suportă).
Ca trișorii la păcănele care au datorii în toate cazinourile și, normal, le vizitează pe alea mai nou deschise sau cu probleme.
Actualmente e la faza „Nu pot ține minte nădlăcanii cât poate promite Mărginean!” 

Pavel Gondec – ȘEF SERVICIU BUGET (o funcție de conducere administrativă creată de el și fostul primar Ciceac pentru el însuși, care nu mai există în aproape nicio altă U.A.T. din Arad!) în cadrul Primăriei Nădlac este cel care conduce din umbră aparatul administrativ, cu tot cu Mărginean, Ciceac… care-o mai fi fost și, foarte probabil, care o mai veni pe la conducerea Primăriei Nădlac.
Candidează, și el, la alegerile din 27 septembrie, pe lista de consilieri locali din partea  Pro România și, dacă planurile îi vor reuși, va ajunge VICEPRIMAR.

Subiectul care îl califică pe Pavel Gondec ca INCHIZITORUL FINANCIAR AL ORICĂREI INVESTIȚII în Nădlac este CLĂDIREA DISTOPICĂ de pe Strada „Victoriei”

bloc anl nadlac

și, ca să fim cât de oficiali posibil în abordare, să începem de la întrebările consilierilor adresate primarului acum nu mai departe de 4 luni de zile, asumate pe semnătură și ștampilă:

cerere

Pe cât de succint se poate formula un asemenea subiect, iată rezumatul său în detaliu, așa cum îl prezintă majoritatea consilierilor locali:

„Această clădire a intrat în patrimoniul orașului Nădlac în 27.02.2002 având o valoare contabilă de 294.920 lei (104.953 Eur). De la preluare până astăzi, având o poziție ultracentrală, acestei clădiri i-au fost atribuite mai multe destinații printre care: bancă, școală, centru administrativ (hotel „Ibis” – n.red.) etc.

Proiectul pentru realizarea școlii început în 2003 a fost finanțat în stadiu de proiect de către U.D.S.C.R., iar demararea investiției propriu-zise a fost respinsă de către consiliul local din acea vreme, considerând a fi mai importantă realizarea unui campus școlar.

În 29.03.2007, Consiliul local Nădlac hotărâște schimbarea destinației clădirii în centru administrativ (primărie). În anii următori în această clădire au fost investite sume importante din bugetul local, dar și din cel al Consiliului Județean Arad. Totalul sumelor investite după data de 30.06.2012 este de circa 350.000 de euro.

Având în vedere că este vorba despre ultima clădire importantă situată ultracentral, fiind încă în proprietatea orașului, considerăm a fi lipsă de responsabilitate și spirit gospodăresc din partea primarului care a propus direct vânzarea fără o consultare prealabilă cu consilierii locali în ședința din data de 30.04.2020. La această ședință majoritatea consilierilor au refuzat acordarea unui aviz favorabil și au solicitat un raport de specialitate pentru următoarea ședință. Raportul solicitat a fost trimis consilierilor incomplet, sumar și fără a răspunde la solicitările acestora și a fost prezentat în ședința din data de 16.06.2020.

La acea ședință s-a insistat din nou cu vânzarea clădirii de pe str. Victoriei. La întrebarea pusă de către consilierii locali dacă există o adresă sosită de la Agenția Națională pentru Locuințe prin care se comunică faptul că această clădire este eligibilă pentru construirea de locuințe ANL, d-l primar a recunoscut existența acestei adrese, considerând că nu era necesară prezentarea ei și consilierilor locali, chiar dacă finanțarea investiției ar fi fost suportată de către agenție. Astfel, considerăm că au fost ignorate familiile tinere din Nădlac, care sunt în căutarea unei locuințe .

În timp ce alte orașe atrag fonduri europene pentru dezvoltare, se pare că la noi în oraș vânzarea patrimoniului este principala sursă de venit pentru bugetul local…

Actualul primar nu a căutat o soluție pentru finalizarea acestei clădiri din fonduri europene, cu toate că au fost zeci de măsuri deschise. Enumerăm doar trei dintre ele care pot fi accesate și astăzi:

Regio POR axa prioritara 9 – sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților

POCU AP4 OS4.15 – dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități, tranziția spre serviciile sociale comunitare

POCU AP4 OS4.4 – program național de sprijin pentru victimele violenței în familie

Așadar, noi consilierii U.D.S.C.R. și P.N.L., având în vedere potențialul clădirii precum și sumele investite acolo din banii nădlăcanilor, considerăm că vânzarea acestei clădiri este inoportună pentru oraș și pentru cetățenii acestuia. Totodată, solicităm găsirea unei destinații și a surselor de finanțare  care să aducă orașului și cetățenilor beneficii chiar și peste ani și ani de zile.

Ceea ce nu apare în această (pentru stilul nostru de a vedea lucrurile, prea timidă) expunere este… tocmai esența: CINE și DE CE a avut și are interesul ca această clădire să fie vândută la un preț derizoriu în detrimentul CONSTRUIRII GRATUITE a unui bloc ANL? Ceea ce nu vroia Mărginean să se știe este faptul că prin adresa nr. 9762/19.05.2020, Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a solicitat ca până la data de 15.06.2020 să-i fie furnizate documentele necesare pentru a finanța construirea unui bloc de locuințe pentru tineri?!

Ei bine,  nici mai mult, nici mai puțin, DOCUMENTUL trimis de ANL A FOST ASCUNS – imediat după ce a fost văzut și semnat de primar!

Nu este întâmplător că ședința Consiliului local în care trebuia hotărâtă soarta clădirii a fost convocată tocmai LA O ZI DUPĂ expirarea termenului până la care se puteau trimite actele și informațiile solicitate de ANL!

Cine și de ce consideră oferta ANL una NESIGURĂ… când ea e gata formulată, întrunește toate condițiile eligibile pentru a beneficia de investiție, iar banii vin de la Guvern?!

anl 1

anl 2

Procesul-verbal al Ședinței C.L.O. Nădlac din data de 16 iunie, 2020, scoate la iveală această minciună – ce continuă să persiste… „Dl Kelo Milan întreabă care este motivul pentru care nu s-a prezentat în cadrul ședinței adresa care s-a primit din partea ANL, care are intenția de construire de apartamente ANL pentru tineri pe construcția de pe str. Victoriei, 45, această adresă influențând direct materialul care a fost pe ordinea de zi cu privire la evaluarea și vânzarea acestui imobil.
Dl primar susține că adresa s-a primit recent și va fi transmisă consilierilor.” – de la primire și până la această discuție trecând 3 săptămâni.

La acest link și la acest minut, puteți vedea și proba video care le demonstrează această rea intenție:

 

link ntv

„Nu era «combinația» domnului Gondec… de aceea s-a ajuns aici! Nu-i pica nimic la afacerea asta – și în această cheie se explică cam tot ce se întâmplă în domeniul investițiilor mari din Nădlac.” – ne reduce la „esența tristă” explicația acestei idioțenii cineva care știe ce vorbește… Iar pentru că domnul Gondec nu vorbește din principiu (fiind un „low profile” de felul său – fapt pe care-l înțelegem și-l respectăm ca atare), așteptăm măcar să scrie un drept la replică la acuzațiile ce i se aduc aici… nu de noi, ci de alegătorii săi și ai marionetelor sale.

Notă.: Documentele sunt obțunite din surse publice: pagina web a Primăriei Nădlac, cele de pe rețelele de socializare și nt-tv.ro.

***

Acesta este doar un exemplu dintr-un întreg șir de inițiative păguboase pentru patrimoniul orașului instrumentate de tandemul Mărginean – Gondec în ultimii 4 ani dezastruoși pentru Nădlac, oraș care ar merita cu totul altceva… condiția necesară și suficientă fiind doar să fie CORECT ADMINISTRAT.
Ultimul deceniu a fost pentru ASPECTUL Nădlacului, în special, o regresie… o prăbușire în timp: NU AȘA TREBUIE SĂ ARATE UN ORAȘ CU POTENȚIALUL FINANCIAR-IMOBILIAR AL NĂDLACULUI! În afară de „ceva spoială de bitum pe străzi”, și ăla vandalizat, Radu Mărginean nu poate prezenta NIMIC palpabil în mandatul său (repetăm: produs al hazardului, nu al inteligenței politice). Comparativ cu orășelele din Vest… n-ai ce să compari: te faci de rușine.
Pare populat de oameni delăsători – deși nu oamenii din Nădlac nu sunt așa.
Pare plictisit de propria sa bătrânețe – deși n-are motive să fie complexat… e plin de tineri.
Pare ultrapolitizat – deși e condus de politicieni slabi.

Care uite cu ce se laudă și de ce se vaită:

nadlac strada

„Bătaia de joc o vedem de la o poștă… dar munca altora unde s-o căutăm în pozele astea?!” – vorba unui comentator!

Categorie: Politice
Etichete: ioan radu marginean, mafia financiara nadlac, pavel gondec, primaria nadlac
Distribuie:
Articolul anterior
Arădenii sunt favoriți să păstreze toate punctele acasă
Articolul următor
UTA a condus de două ori, dar a pierdut toate punctele după ce a CĂZUT FIZIC în repriza a II-a

18 comentarii. Leave new

 • avatar of carcotasul nadlacaine
  Carcotasul Nadlacaine
  15 septembrie 2020 13:50

  O adunatura de hoti si borfasi. Un fost primar hot Ciceac, care a fost inlocuit de AliBaba Marginean si hotii lui: Gondec si ceilalti! Dumnezeu sa ajute Nadlacul sa scapam de leprele aste!

  Răspunde
 • „Câțiva ani mai târziu îl găsim pe Gondec și pe fiul său ca asociați într-una dintre firmele fondate de familia Bocea. Astfel, Ba-Mi Security SRL Nădlac, una din firmele cuplului Bocea înființată în iulie 2007 și rebotezată ulterior Ba-Mi Consult SRL, a fost trecută în 2013-2014 pe numele lui Pavel Gondec și al fiului său, acesta fiind în prezent directorul serviciului de buget al Primăriei Nădlac (AICI), iar în intervalul 2010-2013 şef al Administrației Finanțelor Publice Nădlac. Gondec apare și în firma SC Slavia SA Nădlac, alături de mai mulți consilieri locali. De altfel în mai multe situații Consiliul Local Nădlac a vândut proprietăți imobiliare ale statului către acest grup.”
  Cititi mai multe pe:
  https://www.romaniacurata.ro/exclusiv-macro-smecheriile-patronilor-microhidrocentralei-de-pe-raul-alb-personaje-obscure-si-o-afacere-aparent-minora-iti-ofera-imaginea-reala-a-romaniei-captive/

  Răspunde
 • Mihai Paun esti celmai tare nu stiam ca mama colegiului meu Bocea e implicata cu mafia p-arcarilor din arad vai de capul lor .Aia s-a pus sefi peste Nadlac sa fure. primarul margineanu vrea sa fure mai mult daia e cu ciuma rosie acum. Dancila Dracnea si Margineanu echipa perfecta la Nadlac. Politia sa ui ia la intrebari locul lor e langa fratele lor dracnea? celor carde voteaza cu Margineanu sa le fie rusine. Hoti hoti hoti

  Răspunde
 • E ciudat faptul ca nimeni nu raspunde! Sa fie totul adevarat? Radu, Pavel, Vasile! Ce asteptati? Dati dezmintire, cereti drept la replica! Sunteti doar excroci? Nu va e rusine? Noi oamenii din Nadlac trebuie sa stim adevarul! Voi vreti voturile noastre? Daca e adevarat sa va ia DNA la intrebari! Oricum afara cu voi din politica si din Nadlac!

  Răspunde
 • Mesaj pentru cei ce vor să cunoască adevarul :
  1. Vă stau la dispoziţie faţă în faţă . Cei care nu se ascund după nume false ştiu unde mă găsesc.
  2. Poza mea de pe această pagină este la sediul ADR Vest unde a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul
  ,,Modificări, extindere şi schimbare destinaţie clădire în centru de zi pentru bătrâni” – proiect finanţat din fonduri europene de aproape 1.000.000 euro ( vă aştept pe şantierul din spatele Bisericii Evanghelice)
  Cu deosebită consideraţie şi urări de sănătate tuturor şi în mod deosebit celor care se implică în dezvoltarea oraşului Nădlac.

  Răspunde
 • Marele Gondec, papusarul sef in actiune. Ce esti asa amenintator mai gandac? Noi anonimii astia din Nadlac platim taxele pe care tu si Margi papusica ta le incasati! Ne poveatesti tu de fonduri de un milion? Cati sunt banii tai de acolo? Atentie! Asta va comstitui o alta ancheta! Bai nesimtitule! Du-te cu acte (nu vorbe) la ziar si demonstreaza ca nu e adevarat ce a scris. Nu ne chema tu pe santierele de unde sifonati bani! Articolul asta e cel mai bine documentat articol scris vreodata despre Nadlac! Demonstreaza negru pe alb ca tu si Margi sunteti covidul Nadlacului! Demonstreaza ca nu e asa! Du-te tu la ziar si cere drept la replica. Daca ai una! Asa se face! Daca nu ciocul mic! Nadlacani la alegeri luati-va masca, sa scapam de acesti virusi!

  Răspunde
 • Margi tu nu iesi la lupta? Nici macar acum cand seful tau Gondec da tonul de parca el ar candida? Tu esti papusica – tu esti candidatul! Cere de la Gondec voie sa scrii si tu ceva! Articolul e despre tine si modul penibil in care ai gestionat (sifonat) orasul nostru de 4 ani! Gondec e doar cireasa de pe tort! Tu esti tortul! Pune macar pe cineva sa scrie 2-3 cuvinte in locul tau… Tu oricum e evident ca nu esti in stare! Limba româna si cea slovacă sunt doi dusnani de temut pentru tine! Oare ce am avut noi in cap cand te-am votat acum 4 ani? Esti buruiana care ne distruge recolta. Tu impreuna cu gandacul de colorado (seful tau).
  Mare grija baieti! DNA poate sa se autosesizeze si in cazul vostru si atunci sa vezi!

  Răspunde
 • avatar of dreptate pentru nadlac!
  Dreptate pentru Nadlac!
  19 septembrie 2020 12:11

  Domnule Pavel Gondec, va rog sa-mi spuneti ce cauta tractorul primariei pe acel santier, despre care cu atata onestitate vorbiti! Am poza cu tractorul primariei in timp ce cara pamant, cand se facea fundatia! Primaria nu are dreptul legal sa presteze servicii. Cine a incasat banii respectivi? Cat ati primit din acei bani? Vreti sa cerem devizele si facturile de la lucrarea respectiva, si sa va cerem explicatii legate de tractor? Bine spunea domnul Cristi! Ciocul mic!

  Răspunde
 • Adica Margi semneaza ca un primar! ce ii da seful lui Gondec el semneaza. Nici macar nu citeste! Sa faci astfel de confuzii e omeneste (daca nu esti primar). Ce mai faci Radu? Ti-a inghitit pisica limba? Gondec gata? Mai ieri pareai barbat! Ne chemai la tine in birou ca un mafiot adevarat sau ca un bulibasa! Nu mai esti? Lasa-l pe Margi sa ne spuna 2-3 cuvinte agramate, pe stilul lui! Nici macar cei doi catei ai tai Coța si Bocea nu mai au glas? Bai asumatilor! Mafiotilor! Curaj ma! Scrieti si voi aici daca ceva nu e adevarat, sa stie lumea! Ati sifonat destul Nadlacul! E timpul sa va retrageti! Dati voturile voastre la Vasile! La 70 de ani ai lui are cojones! Nu ca voi!

  Răspunde
 • Aveti dreptate!
  Hotie si incompetenta!
  Nu uitati USR PLUS e solutia! Votati cei care duc promisiunile la bun sfărșit! De ce va e frica nu scăpați
  Forța USR PLUS și doamne ajută!

  USRPLUS,este precum un ghinpe în coasta PSD.

  De ce ?
  USRPLUS, susține:
  – Fără incompetenți în funcții publice
  – Fără penali în funcții publice.
  – Anularea pensiilor speciale.
  – Interzicerea traseismului politic.
  – Reducera bugetarilor din administrațiile
  publice, prin introducerea sistemului de
  digitalizare în administrația publică.
  Nimic din ce susține USRPLUS, nu este în comun cu PSD.

  PSD, susține :
  – Penalii în funcții publice.
  – Creierea unui scut în favoarea unui coleg de
  partid urmărit penal , pentru a nu i se ridica
  Imunitatea .
  -Menținerea pensiilor speciale.
  -Ocuparea funcțiilor în administrația publică.
  de către clienteala lor politică fără pregătirea
  profesională .
  TU CU CINE VOTEZI ?

  Răspunde
 • avatar of dreptate pentru nadlac!
  Dreptate pentru Nadlac!
  21 septembrie 2020 8:47

  Vreau ce e mai bine pentru Nadlac, deci votez cu domnul Onea un gospodar adevarat!
  PMP + UDSCR sunt echipa de care avem nevoie.
  Votez schimbarea!
  Sunt satul de actualul si fostul primar, care nu au facut nimic pentru Nadlac.
  Ce ai facut domnule Marginean in cei 4 ani de mandat?
  Ce a facut PSD pentru Nadlac? Pana la campania asta nici nu stiau unde e Nadlac pe harta!
  Cu ajutorul lui Dumnezeu peste o saptamana vom avea un nou primar Mircea Onea!

  Răspunde
 • Nu mai bateți apa-n piuă degeaba, oricum Ciceac va câștiga !
  Nădlacul n-o avut, nu are și nici nu va mai avea primar precum Ciceac !

  Răspunde
 • Ai dreptate anonime! Pe vremea lui Ciceac, Gondec nu misca in front.
  Acum el e seful cel mare!
  Vasile Ciceac
  Primar
  Comandat de PNL
  Executat de SC Lexus Publicitate
  Viata lunga nea Vasile!

  Răspunde
 • avatar of eu pe cine votez?
  Eu pe cine votez?
  22 septembrie 2020 20:31

  Am si eu o umila intrebare…
  De ce domnul Radu Marginean si secretara lui domnul Cosmin Albu au blocate comentariile pe paginile dumnealor de facebook, pentru cetatenii nadlacani?
  Ei pot sa vorbeasca dar tu nu poti sa le raspunzi decat daca esti „prieten” cu domniile lor.
  Eu nu vreau sa fiu prieten cu ei, dar am niste doleante, niste intrebari care ma pot face sa le dau sau nu votul meu.
  De ce le e rusine?
  De cine se tem?
  Domnule Marginean, va respect ca om sunteti un om bun, dar ca primar nu sunteti corect.
  Probabil e adevarat ce spune domnul ziarist ca sunteti sageata lui domnu Gondec, iar domnul Albu probabil e sageata si secretara dumneavoastra!
  Pacat ati fi fost un bun primar daca banul nu era ochiul dracului!
  Imi dati si mie voie sa va pun intrebari publice, vizibile pe facebook, fara sa va fiu prieten?
  Eu vreau sa stiu cu cine sa votez.
  Cu dumneavoastra, cu domnul Onea, cu doamna Mariana ce lucra la banca, sau poate cu domnul Ciceac daca nu se retrage. Ca eu asa am auzit. Ca are o varsta domnul Ciceac! Cu domnul Gondec nu votez ca se vede pe fata dumnealui ca e om rau!
  Am citit ce scrie domnul ziarist si nu am vazut niciunde raspuns de la dumneavoastra!
  Doar de la domnul Gondec! A zis domnul Gondec ca stim noi unde sa-l gasim. Eu l-am cautat pe la primarie si nu l-am gasit. Acasa la dumnealui nu-mi permit sa merg!
  Doamna Mariana si domnul Onea sunt corecti mi-au raspuns la intrebari. Pe domnul Vasile nu il mai deranjez ca poate doarme la ora asta.
  Dumneavoastra domnule Marginean nu imi raspundeti findca nu va pot intreba!
  Pacat!
  Votul meu va merge la altcineva!

  Răspunde
 • avatar of dreptate pentru nadlac!
  Dreptate pentru Nadlac!
  22 septembrie 2020 22:08

  Pe 27 septembrie nu uitati sa mergeti la vot!
  Mircea Onea e singura noastra optiune! Restul e cancan!
  Marginean Radu sau Radu Zero cum i se mai spune, ar insemna inca 4 ani pierduti pentru Nadlac si m-ar durea sufletul!
  1 milion de euro absorbiti din fonduri europene e o ofensa adusa Nadlacului suma putea sa fie de 10-20 de ori mai mare daca primarul muncea pentru noi!
  Restul chiar nu exista! Nu irositi voturile pe ei!
  Ciceac sa-si vada de pensia lui care apropo nu e mica!
  USR+ partid de servieta… doar rup ceva voturi de la tinerii #rezist nu sunt o optiune pentru noi (chiar vreti sa faceti din Nadlac o benzinarie mai mare?)
  Deci nu uitati MIRCEA ONEA primar!
  Un om corect care poate sa faca din Nadlac un oras important al judetului!
  Dumnezeu sa binecuvanteze Nadlacul!

  Răspunde
 • As vrea si eu raspuns la 2 intrebari:
  Intrebarea 1: La ce va referiti cand ii spuneti domnului Marginean, Radu Zero?
  1. La activitatea dumnealui la primarie?
  2. La fondurile europene implementate in Nadlac?
  3. La capacitatea lui intelectuala?
  4. La cultura lui generala?

  Intrebarea 2: De ce credeti ca activitatea cuplului Marginean/Gondec s-a orientat pe relatii politice si atragerea de finantari guvernamentale in dauna atragerii de fonduri europene? (tradus: de ce s-a chinuit sa ia bani de la stat in loc sa ia usor fonduri europene?
  1. La fondurile europene ai audit si sta curtea de conturi cu ochiu pa tine!
  2. Fondurile guvernamentale se pot sifona (fura) mai usor!
  3. Marginean e nevinovat. Gondec e omul cu combinatiile!
  4. A luat putini bani indiferent de sursa de finantare.
  5. In sfarsit inteleg cu ce se ocupa primaria Nadlac!

  Va rog sa raspundeti la aceste 2 intrebari. Sa le aratam ca ne pasa!
  La vot nu va mai lasati pacaliti!
  La alegerile intr-un tur doar primii 2 candidati au sanse la primarie, restul sunt balast electoral.
  Votand cu domnul Ciceac, fostul primar, sau doamna Mariana Faur, faceti rau comunitatii.
  Nu votati Gondec!
  Nu votati PSD!
  Concentrati-va pe singurul candidat Onest si Muncitor (adica OM) Votati Onea Mircea!

  Răspunde
  • RASPUNSURI (personale)
   Intrebarea 1:

   1. La activitatea dumnealui la primarie? partial
   2. La fondurile europene implementate in Nadlac? DA
   3. La capacitatea lui intelectuala? DA
   4. La cultura lui generala? NU STIU
   Nu mi-a recitat poezii (Luceafarul ) nici nu mi-a cântat … serenada lui Toselli.

   Intrebarea 2:

   1. La fondurile europene ai audit si sta curtea de conturi cu ochiu pa tine!

   NU NEAPĂRAT. Personalul primăriei (de la vlădică la opincă) nu este pregătit pentru așa ceva.
   E prea mare pălăria pentru ei.

   2. Fondurile guvernamentale se pot sifona (fura) mai usor!

   Nu mă doare nu mă leg, nu mă mâncă nu mă frec !
   Gondek comandă, Mărginean execută !

   3. Marginean e nevinovat. Gondec e omul cu combinatiile!
   CORECT

   4. A luat putini bani indiferent de sursa de finantare. DA

   5. In sfarsit inteleg cu ce se ocupa primaria Nadlac!
   CU TĂIEREA FRUNZELOR LA CÂINI.
   Excepție este activitatea administrativă a lui Mărginean.
   Personal, cred că ar fi un foarte bun viceprimar: se zbate, nu ciordeste, face munca voluntara chiar și în timpul liber – spre deosebire de Somrak (bun de pus afis pe perete sau într-un insectar)
   Din păcate d-l Mărginean nu are viziune, nu e în stare să încropească un business-plan.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie