Incident șocant pe Aeroportul Otopeni – un bărbat și-a tăiat venele în avion, cu lama pe care o avea ascunsă în gură. Printre pasageri se afla și Raed Arafat

lama
Distribuie:

O zi de coșmar la Otopeni – un pasager român și-a tăiat venele în avion, cu o lămă ascunsă în gură, declanșând intervenția de urgență a echipei medicale și a autorităților aeroportuare.

Un incident șocant a avut loc joi, 18 ianuarie, pe Aeroportul Otopeni. Un bărbat român și-a tăiat venele în interiorul avionului cu o lămă pe care a ținut-o ascunsă în gură. Cazul a stârnit panica printre ceilalți pasageri, iar intervenția rapidă a echipei medicale și a autorităților aeroportuare a fost esențială pentru gestionarea situației de urgență.

Potrivit informațiilor, printre pasagerii avionului se afla și Raed Arafat. În timpul aterizării, bărbatul a scos lama ascunsă în gură și și-a provocat răni, declanșând un imediat efort de intervenție.

Echipa medicală din aeroport a fost alertată și a acordat primul ajutor pasagerului afectat. Pasagerii au fost evacuați din avion într-un mod controlat, fiind îndrumați spre autobuzul care i-a transferat către controlul de frontieră. O anchetă detaliată urmează să stabilească modul în care bărbatul a reușit să treacă de controalele de securitate cu obiectul ascuns în gură.


Din primele verificări, se pare că bărbatul nu figura în bazele de date pentru urmărire generală și nu existau alerte operaționale cu privire la el. Cu toate acestea, autoritățile au început o anchetă amănunțită pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a preveni astfel de situații în viitor.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță SMURD și transferat la Spitalul Floreasca, însoțit și de un echipaj al Poliției de Frontieră. Cercetările continuă pentru a clarifica motivele care l-au determinat să acționeze în acest mod șocant și pentru a asigura siguranța călătorilor în viitor.


Sursa : Realitatea TV


 

Categorie: Național
Etichete: accident otopeni, arafat, barbat mutilat
Distribuie:
Articolul anterior
[TRADUCERE] Richard Brautigan: „Cum am scăpat de complexul lui Oedip”
Articolul următor
Un bărbat din India a înviat în drum spre propria incinerare: o groapă a fost norocul lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie