Un bărbat din India a înviat în drum spre propria incinerare: o groapă a fost norocul lui

captura de ecran 2024 01 18 145931
Distribuie:

India este adesea criticată pentru condițiile proaste ale drumurilor și pentru numeroasele gropi din acestea care provoacă neplăceri și uneori duc la accidente. Cu toate acestea, într-un incident bizar, o groapă a devenit salvatoare pentru un bărbat de 80 de ani, Darshan Singh Brar, din statul indian Haryana. Inițial declarat mort de medicii din Patiala, trupul „fără viață” al lui Brar era în drum spre orașul său natal, lângă Karnal, pentru ritualurile finale, când o groapă a modificat cursul evenimentelor.


Cum a avut loc „învierea”?

În timp ce ambulanța care îl transporta pe Brar a lovit o groapă, nepotul său, care îl însoțea, a observat o mișcare a mâinii bătrânului.

Simțind bătăile slabe ale inimii, nepotul l-a îndemnat pe șoferul ambulanței să devieze la cel mai apropiat spital.

Ambulanța a fost redirecționată către cel mai apropiat spital, unde medicii i-au confirmat vitalitatea lui Brar. Ulterior, a fost trimis la Spitalul NP Rawal din Karnal, unde acesta primește acum îngrijiri.

De la „doliu la speranță”

Familia, cufundată inițial în durere, vede acum incidentul ca pe o întorsătură miraculoasă a evenimentelor și anticipează o recuperare rapidă.

„Fratele meu din Patiala ne-a anunțat joi în jurul orei 9 dimineața despre moartea bunicului nostru și îl ducea la Nising (la aproximativ 100 km distanță) cu o ambulanță pentru ultimele sale ritualuri. Ne informasem rudele și alți rezidenți locali care îl cunoșteau. și s-au adunat deja să plângă moartea lui. Fusese instalat un cort și s-a aranjat și mâncare pentru cei îndoliați. Aveam și lemn pentru incinerare”, a declarat Balwan Singh, unul dintre nepoții lui Brar, pentru NDTV.

Ce spun medicii?

Deși doctorul Netrapal de la Spitalul Rawal s-a abținut să confirme declarația anterioară de deces, el a declarat pentru NDTV că Brar a sosit respirând cu tensiune arterială stabilă și puls, în ciuda stării critice a lui Brar, marcată de infecții toracice și probleme de respirație.


Sursa: NDTV


 

Categorie: Externe
Etichete: bărbat înviat, groapa, incinerare, India, înviere
Distribuie:
Articolul anterior
Incident șocant pe Aeroportul Otopeni – un bărbat și-a tăiat venele în avion, cu lama pe care o avea ascunsă în gură. Printre pasageri se afla și Raed Arafat
Articolul următor
Un șofer din Republica Moldova care conducea un autobuz cu 12 pasageri spre Italia a fost amendat pe A1 cu 31.000 de lei, pentru nereguli la tahograf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie