Bătrânica traficantă de droguri din Ialomița în vârstă de 87 de ani

design fara titlu 54
Distribuie:

O poveste de-a dreptul șocantă a ieșit la iveală într-un mic sat din județul Ialomița, unde o bătrânică de 87 de ani a fost descoperită și pusă sub control judiciar pentru trafic de droguri. Pensionara, aparent fragilă, se pare că coordona o rețea de vânzare de cocaină și canabis, avându-l pe propriul său nepot, aflat în închisoare „cap al operațiunii”.


Poliția și procurorii DIICOT au descoperit întreaga schemă în urma unor percheziții desfășurate la locuința bătrânei, unde au găsit aproape trei kilograme de droguri și aproximativ 10 mii de euro. Această vârstnică aparent nevinovată a fost plasată sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile și este acum subiectul unei anchete pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc.

Nu mai puțin șocant este și faptul că aceeași rețea de trafic de droguri îl implică și pe nepotul bătrânei, care se află deja în închisoare pentru acuzații similare. În grădina casei pensionarei, procurorii au găsit un kilogram și jumătate de cannabis, alături de sume semnificative de bani.


Femeia aparent neafectată de zvonurile din sat, a declarat în fața jurnaliștilor că nu știe de unde provin substanțele descoperite și că acestea nu îi aparțin. Cu toate acestea, atât vecinii, cât și autoritățile, cred că bătrâna ar fi continuat afacerea nepotului ei, chiar și în absența acestuia.

Vecinii, au declarat că nu bănuiau nimic neobișnuit în legătură cu bătrânica, descriind-o ca pe o femeie liniștită și respectată în comunitate.

Sursă foto: Observator


 

Categorie: Național
Distribuie:
Articolul anterior
[CRITIC GUEST] Ioana Madi Dumitrescu: „Hexagonul 9”
Articolul următor
După o „plimbare psihoactivă” cu mașina prin oraș care s-a finalizat cu „agitarea unui obiect ascuțit pe 6 Vânători”, un hunedorean de 34 de ani a fost internat la Psihiatrie

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie