Cea de-a 11-a ediție „Rock la Mureș”, locul unde muzica se întâlnește cu natura

rock
Distribuie:
Continuând și de această dată pe direcția punk, rock, gothic, hip-hop, reggae, cea de-a XI-a ediție ne așteptă într-un cadru feeric la Periam-Port, județul Timiș.
Rock la Mureș s-a născut în 2001 în Periam, un loc magic în care pasiunea pentru muzică depășea limitele genului folcloric. A început cu câteva concerte și în doar doi ani, s-a transformat într-un festival veritabil, printre primele organizate în aer liber în România.
De-a lungul anilor, pe malul Mureșului au cântat trupe celebre în toată lumea: The Exploited, Das Ich, Ministry, Ektomorf, Dog Eat Dog, Anti-Flag, Project Pitchfork, Divlje Jagode, Lord Bishop, Tracelords, Implant pentru Refuz, Zdob si Zdub, Paraziții, Șuie Paparude, La Familia, Pacha Man, Coma sau Altar.
În cei peste 20 de ani de când am pornit Rock la Mureș, au reușit să reunească un nucleu de fani care vin în fiecare vară, din toată țara și din străinătate.
Tineri fani ai muzicii de calitate din stiluri variate, oameni care împărtășesc valori umane transmise peste generații prin educație și exemplu. Sunt oricând gata să-și susțină ideile și convingerile, uniți prin muzică și dorința de a fi liberi tot timpul, nu doar câteva zile pe an. Ascultă muzică în fiecare zi și sunt curioși să descopere mereu artiști noi din genurile muzicale preferate.
Adulți de 30-50 de ani, pentru care muzica e mai mult decât o pasiune: a devenit un stil de viață. Sunt oricând gata să evadeze câteva zile din rutină pentru artiștii preferați. Sunt pasionați, energici și mereu tineri. Deseori, și-au transmis pasiunea întregii familii, pe care o implică în experiențe în aer liber.
Rock la Mureș prezintă programul festivalului ,trupele prestând pe scena „Cubici” din cadrul festivalului în ordinea următoare:
Vineri, 7 iulie:
03:00 – 05:00 Dj Source
02:00 – 03:00 Elia Haze
01:00 – 02:00 Anton Jonathan
00:00- 01:00 Kiliyen
18:00 – 00:00 Artiști B2B & New talents
 Sâmbătă, 8 iulie:
06:00 – 09:00 Venter
03:00 – 06:00 Paul Coman
00:00 – 03:00 Ralea
18:00 – 00:00 Artiști B2B & New talents
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

357806268 797211399070971 2756541186789800951 n 2 scaled

Turiștii veniți la “Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023” sunt invitați într-un weekend în Lunca Mureșului, la un festival cu personalitate și background unic în România.
La Periam Port, muzica se întâlnește cu natura, iar festivalul “Rock la Mureș”  la oferă amintiri de neuitat din Lunca Mureșului. Primăria Periam oferă participanților la festival ocazia de a naviga în canoe pe Mureș, deasemenea plaja de pe malul Mureșului vă așteaptă, cu teren de volei și minifotbal.
Vor exista standuri speciale unde veți găsi discuri, tricouri și alte obiecte personalizate ale muzicienilor și trupelor participante la festival. Artiști locali vor veni să-și prezinte creațiile într-o zonă special amenajată.
Zona de mâncare va pune accent pe specificul local. Mai puțini hamburgeri, mai multă feluri cu ingrediente naturale. Fructe din grădinile localnicilor și din celebrele livezi de la Periam.
Cu o experiență de peste două decenii, ajutați de Mureșul care înviorează calm pusta bănățeană, garantează câteva zile de vară irepetabile.
Se asigură transport gratuit de la gara Periam la până la locația festivalului.
Festivalul se va desfășura între 7 iulie si 8 iulie 2023, ora de acces/deschiderea porților este de la ora 12:00, concertele încep de la ora  17:00.
Line-up artiști:
ATTILA
TOTAL CHAOS
UNITY-TX
SILENZER
HIPERSONA
IMUND
DOOMSDAY ASTRONAUT
GRINDER
WEEPING ASSAULT
W3 4R3 NUM83R5
WATCH ME RISE
ERA NOUA
DIZIDENT
THE BANDITS
Limita minimă de varstă pentru a intra în cadrul festivalului este de 14 ani. Minorii sub 14 ani, pot intra doar cu insoțitor. Minorii sub 10 ani, au acces gratuit în cadrul festivalului, dacă sunt însoțiți de parinte/tutore.
Camparea este gratuită, festivalul asigură condiții excelente de campare, cu toalete ecologice, apă curentă și dușuri.
Categorie: Lifestyle
Etichete: Periam Port, rock la mures
Distribuie:
Articolul anterior
Întreruperi de apă în Aradul Nou pentru lucrări de montare a contoarelor inteligente și în Zimand Cuz pentru mentenanță
Articolul următor
Nume grele din lumea folkului pe scena Bulci Fest. Line-up-ul complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…