Nume grele din lumea folkului pe scena Bulci Fest. Line-up-ul complet

organizatori bulci fest 2023 copy scaled
Distribuie:

A mai rămas puțin până când chitarele vor răsuna din nou la poalele Castelului Mocioni de la Bulci, unde toată suflarea (din țară, dar nu numai) nostalgică după perioada hippie se întrunește pentru cel mai colorat și frumos eveniment de peste an, ajuns la cea de a 15-a ediție.

Trei dintre organizatori, Orlando Toader, Silviu Turc și Daniel Julean (în calitate de consultant și artist participant) au anunțat astăzi, într-o conferință de presă, lista definitivă a celor care vor urca, în 28 și 29 iulie 2023, pe scena de Bulci Fest, nu neapărat în această ordine: Mircea Baniciu & Band (Vladi Cnejevici și Teo Boar), Mircea Vintilă, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu, Ada Milea & Bobo Burlăcianu, Mircea Bodolan, Florin Chilian, Cătălin Stepa, Adrian Beznă, Jul Baldovin, Daniel Julean & Nicoleta Brola, Cristian Buică, Corso, Ale & Fly, Oliver Goilean, Monica Cojocaru.

În deschidere, pe scenă vor evolua tinere speranțe ale folk-rock-ului arădean.

Alături de organizatori este, ca de fiecare dată, Primăria Bata, prin primarul Ion Micurescu și viceprimarul Ladislau Heleport. Edilii șefi ai comunei nu au participat la conferință, fiind ocupați, la ora desfășurării acesteia, cu amenajarea frumosului loc în care se ține festivalul.

Trebuie remarcat faptul că eforturile pentru organizarea Bulci Fest nu ar fi posibile, însă, fără implicare privată, și aici vorbim despre Laura Flowers, ziarul NewsAr.ro, SC Filip SRL, Selin’s, SC Luar SRL, Von Meister, care vin să completeze bugetul alocat de autoritățile locale din comuna arădeană. Iar atmosfera nu ar fi la fel de plăcută fără contribuția celor de la Wine Princess.

Ca de obicei, intrarea la festival, camparea și parcarea vor fi gratuite.

Categorie: Lifestyle
Etichete: ada milea, bulci, bulci fest, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Mircea Bodolan
Distribuie:
Articolul anterior
Cea de-a 11-a ediție „Rock la Mureș”, locul unde muzica se întâlnește cu natura
Articolul următor
Dorian Curcanu: „Rezultatele de la BAC arată eșecul Guvernului față de elevi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…