[CULINAR – PREPARATE DIN CARNE DE VITĂ] Tartare din mușchi de vită maturat – Chef Dan Anca

Tartara 3
Distribuie:

 

Rețetă pusă la dispoziție de Chef  Dan Anca și preparată din carne proaspătă de vită de la „Macelleria di Francesca e Federico”.

Ingrediente:

Mușchi de vită

Gălbenuș de ou de prepeliță

Muștar Dijon

Sos sriracha

Sos worchestershire

Ceapă

Cepșoară

Castraveciori murați

Capere

Sare

Piper proaspăt măcinat

FOTO: Sebastian Colibar

……….

Nota redacției: Rețetele culinare și modul de preparare ne sunt puse la dispoziție de „Macelleria di Francesca e Federico”. Orice tip de carne de vită necesar pentru prepararea rețetelor din această rubrică se poate cumpăra direct din măcelăria de pe strada Avrig 37- 39 , deschisă În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 10-17.30  și sâmbăta de la 9-14.

 

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: bucătărie, carne de vita, Chef Dan Anca, culinar, Macelleria di Francesca e Federico, preparate
Distribuie:
Articolul anterior
Cât de periculos a devenit Aradul? Un sfârșit de săptămână cu 356 polițiști în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent
Articolul următor
CEDO a dat încă o Hotărâre pilot împotriva României cu privire la condițiile din PENITENCIARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Arsenie. Viata de apoi 1 septembrie

[ACTUALIZARE] Filmul lui Alexandru Solomon „Arsenie. Viața de apoi” are viață grea la Arad. Ultrașii ortodocși au amenințat că „dacă îndrăzniți să proiectați filmul, venim acolo și va fi circ, facem scandal”. Autoritățile au cedat presiunii, așa că va rula în FLEX

E scandal din nou… n-aveam cum să evităm unul și pe „partea cultural-artistică”. Se vorbește despre cenzură în scop electoral, despre „pumni în gura artei” în capitală și peste tot…
Urmăriți-ne pe