Diluvian Collapse – câștigătorii marelui premiu la Posada Rock 2023

375460105 759244992877633 674497756646446211 n
Distribuie:

Diluvian Collapse e o trupă din Timișoara cu inspirație deathcore/metalcore cu elemente de slam și progressive, formată în anul 2018. Trupa este alcătuită din Bogdan Mureșan – vocal, Iulian Iacobici – chitară, Dragos Garofeanu – bass, Deian Nuță – chitară și Alexandru Drăguțoiu – tobe.


diluvian collapse
Ce reprezintă numele trupei?

Diluvian Collapse se referă la mitul sumerian și biblic al potopului, care reprezintă mânia zeilor împotriva creației lor, o curățare. Acesta este de fapt ceea ce am încercat să transmitem și să înfățișăm în muzica noastră: natura omului, daunele cauzate de existența lui și efectele care se reflectă asupra noastră. –scriu membrii trupei.


În 2020 Diluvian Collapse au lansat primul lor album, intitulat „Divine Punishment”, un album de nouă piese plus un bonus track feat. Dragos Moldovan. Ei au susținut zeci de concerte în locații locale, festivaluri precum Rockfort, Rock la Mureș, Gugulan Rock și deschideri pentru trupe precum Jinjer și Skinned.


Recent trupa s-a calificat în finala concursului Posada Rock 2023 câstigând Marele Premiu în valoare de 10.000 de lei.

Concursul a fost parte din proiectul Școala de rock Câmpulung, finanțat prin PNRR și co-finanțat de Primăria Câmpulung. Juriul a fost format din Cristi Gram, Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Vlad Bușcă, Bogdan Prundeanu, Denis Uță, Bogdan Trîmbaciu și Răzvan Brăileanu .Câteva cuvinte de la trupa Diluvian Collapse:

Ce avem de zis despre festival este că acesta a fost organizat foarte bine. Noi ca participanți la concurs am fost tratați cu respect și ni s-a acordat atenție ca o trupă ce participă la festival. Considerăm că festivalul ăsta este un eveniment care ajută foarte mult promovarea scenei metal din România. Iar legat de planuri pe viitor, plănuim să scoatem două single-uri în viitorul apropiat.


Diluvian Collapse social media

Instagram: diluviancollapse

Youtube:


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: diluvian collapse, posada rock 2023, timisoara
Distribuie:
Articolul anterior
Invitații Arad Fashion Days, oaspeți de onoare „La Cuscri”
Articolul următor
CONCERT EXTRAORDINAR: SĂRBĂTOAREA LIBERTĂȚII RELIGIOASE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…