Disturbed lansează videoclipul pentru „Don’t Tell Me” cu Ann Wilson de la HEART. O colaborare istorică pe albumul „Divisive”

disturbed
Distribuie:

Trupa Disturbed a postat videoclipul melodiei lor „Don’t Tell Me”, lansat oficial pe 12 ianuarie. Piesa face parte din cel mai recent album al trupei, „Divisive”, și marchează un moment istoric pentru formație – prima colaborare cu un invitat special pe un LP.


Versurile reflectă complexitatea relațiilor și lupta internă a protagoniștilor. Melodia explorează durerea despărțirii, frica de singurătate și eforturile de a menține o legătură chiar și atunci când aceasta aduce suferință. Vocile celor doi și instrumentalul te introduc într-un scenariu în care poți simții trăirile povestite în versuri.


Colaborarea cu Ann Wilson de la HEART nu a fost doar o simplă alegere, ci o decizie inspirată de aprecierea reciprocă dintre David Draiman, solistul Disturbed, și Ann Wilson. Într-un interviu acordat postului de radio WDHA-FM 105.5 FM, tobosarul trupei, Mike Wengren, a dezvăluit că ideea de a face un duet a venit în timpul înregistrărilor pentru ceea ce trebuia să fie „power ballad” pe album.

„David (Draiman) a venit cu ideea, ‘Hai să facem un duet pentru această piesă.’ Am mai discutat despre asta în trecut, dar de data aceasta, a spus doar un nume: Ann. A fost evident – să o contactăm și să vedem dacă este interesată. Și a fost imediat de acord, nu am avut nevoie să o convingem”, a mărturisit Wengren.


Colaborarea a fost consolidată de o prietenie și apreciere reciproce stabilită în urma succesului cover-ului lor pentru „The Sound Of Silence”. Ann Wilson a fost una dintre celebritățile care au laudat trupa pe Twitter pentru această interpretare, iar când a fost invitată să colaboreze, a fost imediat de acord.

„Este o onoare să o avem pe Ann pe albumul nostru. Blending-ul vocii ei cu cea a lui David funcționează extrem de bine împreună. Sunt mândru de David și onorat să o avem alături de noi pe acest album” a adăugat Wengren.


Dan Donegan, chitaristul trupei, a dezvăluit că piesa „Don’t Tell Me” a fost inspirată de experiența personală a divorțului său.

Despre sound-ul melodiei, Donegan a spus: „Nu vreau să dezvălui prea mult, dar vocile lor sunt ca Fergie și Isus – o mică citare din ‘Step Brothers’ (film din 2008). A fost un moment magic să-i ascultăm armonizând împreună.”

Albumul „Divisive” a fost lansat în noiembrie 2022 și înregistrat în colaborare cu producătorul Drew Fulk, a avut un debut impresionant, vânzând 26.000 de unități echivalente în prima săptămână.


Disturbed demonstrează încă o dată că sunt deschiși explorării muzicale și că aduc mereu ceva nou fanilor lor.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: ann wilson, david draiman, disturbed, don t tell me, heart
Distribuie:
Articolul anterior
Pensionarii din județul Timiș au primit taloanele de pensie capsate de pliante ale PNL. La Arad, l-am primit pe Bibarț capsat de Falcă…
Articolul următor
[ACTUALIZARE 3] Fermierii și transportatorii din județul Timiș au blocat Calea Aradului și se îndreaptă spre autostradă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie